Hartvíkovice doma ostudně podlehly Velkému Beranovu


Branky


13. R. Kittler , 28. R. Ganzwohl , 30. R. Ganzwohl , 45. P. Novák , 61. R. Ganzwohl , 69. M. Sýkora (vl.)
0

Hartvíkovický stroj se zasekl. Po prohře v Nedvědici přišla jednoznačná domácí prohra s Velkým Beranovem, který si připsal čtvrtou výhru v řadě. Hattrickem se blýskl Richard Ganzwohl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Hartvíkovičtí chtěli zapomenout na prohru z Nedvědice. Velký Beranov se nastartoval třemi domácími výhrami v řadě nad Starčí, Radešínskou Svratkou a Polnou. 

 

Ráz zápasu určila 13. minuta, kdy se domácí dožadovali faulu na polovině hřiště, píšťalka sudího však zůstala němá, hosté podnikli rychlý protiútok a na jeho konci byl Rostislav Kittler - 0:1. Následně hartvíkovičtí během deseti minut spálili tři tutové šance, a to se jim stalo osudným. V 28. a 30. minutě se totiž dvakrát prosadil hostující Richard Ganzwohl a svůj tým poslal do vedení 3:0. U obou branek domácí signalizovali postavení mimo hru, ale postranní rozhodčí obě situace viděl jinak. Aby toho nebylo málo, tak se hosté ve 45. minutě prosadili ještě jednou, když pěknou křídelní akci zakončil Petr Novák - 0:4.

Hosté přidali dvě branky

Domácí chtěli ve druhé půli stav alespoň zkorigovat, ale po hodině hry chybovali ve vlastním pokutovém území, míč jim uzmul Ganzwohl, překonal Chalupu a završil svůj hattrick - 0:5. V 67. minutě mohl skóre kosmeticky upravit Michal Záviška, ale pokutový kop neproměnil. O dvě minuty později si naopak Milan Sýkora srazil centr z levé strany do vlastní sítě - 0:6. Posledních dvacet minut se už jen dohrávalo, jelikož o osudu zápasu bylo jasno.

 

Hartvíkovičtí tak po jasné prohře v Nedvědici prohráli jednoznačně i s Velkým Beranovem a čeká je zápas v Lukách nad Jihlavou. Velký Beranov se pokusí vítěznou šňůru protáhnout v Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Pro nás krutý výsledek, hosté vyhráli jednoduchostí, rychlostí. Troufám si říct že jsme byli v první půli herně lepší, ale soupeř nás potrestal takřka ze všeho. A když jsme v druhé půli nevyužili ani pokutový kop, tak nebylo co řešit.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání bylo již od začátku vyrovnané a útočné. My jsme domácí trestali z protiútoků a dobrého napadání. Měli jsme v první půli slabší pasáž, kdy domácí své tři po sobě jdoucí šance zahodili. Po poločase si myslím, že bylo o vítězi rozhodnuto. Konečně jsme byli v koncovkách efektivní. Křivdu ze strany rozhodčího cítí domácí neprávem, neboť měli už od 10 minuty hrát v deseti.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAAR Michal - SVOBODA Ladislav, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.