4:1
(1:0)
82. P. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice doma zvítězila


Branky


0

Nedvědice doma potřebovala vyhrát a hattrickem jí k tomu dopomohl Zdeněk Prudký, který popravil Hartvíkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre

Do Nedvědice přijely Hartvíkovice. Domácím se v začátku sezóny příliš nevede, hostům se naopak daří, a tak přijeli v dobré náladě, avšak bez brankářské jedničky Chalupy.

 

Hrálo se herně vyrovnané utkání, ale šancí měli přece jenom více domácí, kteří však dopláceli na svoji střeleckou nemohoucnost. Domácí otevřeli skóre v závěru první půle, kdy po pohledné akci Zdeněk Prudký překonal Kazatele v hostující svatyni - 1:0. Do kabin tak odcházeli v lepším rozpoložení domácí.

Prudký zaznamenal hattrick

Hned po změně stran udeřili domácí podruhé a prosadil se znovu Zdeněk Prudký, který šikovně tečoval přesný centr Romana Šikuly - 2:0. Od té doby měli nedvědičtí zápas pod kontrolou, drželi míč a hosty nepouštěli do hry. V 66. minutě navýšil vedení domácích Filip Škutchan, který si poradil s přesnou přihrávkou od Prudkého a zvýšil na rozdíl třídy - 3:0. Poté se dostali ke slovu i hosté, když v 82. minutě Michal Záviška vysunul Petra Vlka a ten šikovně obstřelil Tužinského v domácí brance a snížil na rozdíl dvou branek - 3:1. Žádné drama se však nekonalo, jelikož v 87. minutě Zdeněk Prudký zaznamenal svoji třetí branku v zápase a stanovil konečné skóre 4:1 pro domácí. 

 

Nedvědice se tak oklepala z prohry na půdě Štěpánova a navázala na předešlou domácí výhru s Polnou. Nedvědičtí v příštím kole zajíždí na hřiště rezervy Velké Bíteše. Hartvíkovice po čtyřech kolech poznali hořkost porážky a na vítěznou vlnu se pokusí vrátit v příštím kole, kdy na domácím hřišti přivítají zlepšující se Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): V první polovině byla hra chaotická a velmi nepřesná. Naštěstí jsme dali branku těsně před přestávkou. V úvodu druhé půle jsme zvýšili na 2:0 a od té doby jsme si pohlídali důležité vítězství.

TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Zajížděli jsme do Nedvědice v hodně nekompletní sestavě, kdy mě chybělo celkem 10 hráčů. Z toho oproti minulému týdnu 7 ze základní sestavy! Utkání bylo z obou stran nepřesné a ne příliš pohledné. Utkání chci hodit co nejdříve za hlavu a plně se soustředit na další utkání.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - F. Škutchan [-] , R. Krejčí [-] (69. O. Kroupa [-] ) , J. Veselský [-] (50. D. Bracek [-] ) , M. Vašíček [-] (46. J. Doušek [-] ) , D. Mareš [-] , Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , M. Havlíček [-] , V. Štefka [-] , J. Burýšek [-]

TJ Hartvíkovice
J. Kazatel [-] - M. Malý [-] , J. Sýkora [-] - D. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] , V. Rous [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - P. Vlk [-] , J. Křehlík [-]

ŽK: 45. R. Krejčí .
Hráči zápasu: Z. Prudký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.