Rapotice vyhrály počtvrté v řadě


Branky


0

Rapotičtí vyhráli počtvrté v řadě a hattrickem se pod to podepsal kanonýr Michal Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka stihl hattrick za poločas

Rapotice si proti Měřínu chtěly připsat pátou výhru v řadě. Měřínští po povedeném startu dvakrát prohráli a čekal je těžký duel.

 

Rapotice se hned od úvodu snažily určovat tempo hry a lépe kombinovaly. Úvodní branku obstaral Michal Sobotka, který zužitkoval Škorpíkovu přihrávku. Rapotice branka uklidnila a přenechaly iniciativu bojovým hostům - 1:0. Na rozdíl dvou branek zvýšil ve 22. minutě znovu Michal Sobotka, který zužitkoval rychlý protiútok domácích. V 25. minutě poslal Michal Matoušek dlouhý centr do vápna domácích a k odraženému balonu se nejrychleji dostal Vlastimil Beran, který pohotovou střelou snížil na 2:1. Hned v další minutě vystrašil utěšenou střelou domácího gólmana Vít Procházka. Následně se na hřišti spíše mluvilo a po sérii dohadů a přerušení přišel další brejk ze strany domácích a rapotický útočník Michal Sobotka završil hattrick. Za stavu 3:1 se šlo do kabin. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala opatrně, pak ale brankář Tomáš Laš špatně rozehrál a postupný útok domácí přerušili faulem na Jiřího Šoukala. Přímý kop skvělé zahrál David Polák a střelou o horní tyč snížil - 3:2. Hosté nepolevovali, byli lepší a snažili se o vyrovnání. Posléze se na hřiště začala vkrádat nervozita, řečnění a polehávání. Urputné snažení hostů postupem času přecházelo v křeč a frustraci, která znamenala v závěru zápasu červenou kartu pro Michala Hladíka. To už se blížil konec zápasu, který si domácí hráči zkušeně pohlídali.

 

Rapotičtí tak na sérii výher navlékli další korálek a v příštím kole zajíždí do Rokytnice. Měřínští prohráli potřetí v řadě a tuto sérii se pokusí utnout na domácím hřišti proti Štěpánovu.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Povedl se nám vstup do zápasu a brzké dvoubrankové vedení. Poté jsme se však dopustili chyby v bránění Měřín se dostal na koně. Pak však přišla třetí branka Sobotky a opětovné uklidnění. Úvod druhé půle se naopak vydařil Měřínu, který dokázal snížit. Po brance jsme vypadli z role, hosté přidali na bojovnosti, místy až na zákeřnosti. I přes určitý tlak soupeře jsme nemuseli řešit žádnou složitější situaci a utkání jsme dotáhli k velmi důležitým třem bodům.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Oproti posledním dvěma zápasům se výkon hodně zvedl. Opět byla vidět chuť do hry, bojovnost a nasazení. Nutno vyzdvihnout výkon Milana Součka, který ač po roční herní pauze odehrál výborný zápas a v jeho osobě přichází další vůdčí osobnost, která tým určitě zvedne.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TERBER Ondřej - NOVOTNÝ František, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.