T. Doležal 20. (p.)
A. Neuman 90.
2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků se zrodila remíza


Branky


20. T. Doležal (p.) , 90. A. Neuman - 14. J. Zejda , 26. M. Linhart
0

Stařeč v Bohdalově po poločase vedla, ale domácí vyrovnali v 90. minutě díky brance Aleše Neumana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Linhart poslal hosty do vedení

Bohdalov se před týdnem utkal s Rokytnicí nad Rokytnou a teď ho čekal další nováček, a to Stařeč. Ta před týdnem překvapivě porazila Luka nad Jihlavou a připsala si první výhru v sezóně.

 

Domácí zahrozili hned v úvodu, ale Vojtěch Koukal trefil spojnici břevna a tyče. Následně Radovan Henzl netrefil odkrytou Obůrkovu branku, chvíli na to promáchl v jasné šanci na malém vápně Petr Jaroš. Trest pro domácí přišel ve 14. minutě, kdy se po krasných "nůžkách" prosadil Jakub Zejda - 0:1. Domácí vyrovnali ve 20. minutě, kdy rozhodčí Zadina posoudil zákrok na Koukala jako penaltový a tradiční exekutor Tomáš Doležal vyrovnal - 1:1. Hosté se však po chvíli dostali znovu do vedení, když Martin Linhart střelou na bližší tyč překonal Martina Mundoka v domácí brance. V prvním poločase se již nic významného nestalo a do kabin tak ocházeli spokojenější svěřenci Františka Prokopa.

Aleš Neuman v závěru vyrovnal

Druhá půle příliš fotbalové krásy nepobrala. Hosté urputně bránili, domácím se příliš kombinačně nedařilo, a tak míč létal ze strany na stranu. Pět minut před koncem svitla domácím jiskra naděje, když brankář hostí Dominik Obůrka zahrál rukou na hranici velkého čtverce, což sudí Zadina posoudil jako přestupek a poslal hosty do deseti. Domácí krátkou početní výhodu využili, když v druhé minutě nastavení napřáhl k dalekonosné střele Aleš Neuman a vyrovnal. Oba nováčci si tak body rozdělili.

 

Bohdalovští v příštím kole na svém pažitu přivítají Radešínskou Svratku. Stařeč v příštím kole přivítá Rantířov.



Ohlasy k zápasu


První poločas nebyl z naší strany špatný. Vytvořili jsme si pět tutovek, ale proměnili pouze jednu a to ještě z penalty. Hosté se dostali do tří šancí a z toho dvě proměnili. Ve druhé půlce se hrála pouze překopávaná. Soupeř se zatáhl a nikam se nehrnul. Naštěstí se parádně trefil Neuman a rozhodl o tom, že se body budou dělit. Hosté si přijeli pro bod a ten mají a klidně mohli mít i tři. Tento zápas se nám nepovedl nedáváme góly i když šance jsou a v obraně to taky skřípe. Musíme se dát do kupy a připravit se na Radešínskou Svratku.
TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Dle průběhu hry asi spravedlivá remíza. Domácí měli více příležitostí a po herně vyrovnaném prvním poločase si ve druhém poločase udržovali po většinu doby územní převahu. Byli nebezpeční především po krajích. V normální hrací době však skórovali jen z penalty a vyrovnali až v nastavení, když už jsme hráli v deseti. Na zamyšlení je určitě posuzování některých situací, které měly velký vliv na konečný výsledek. Pokutový kop po standardce, kdy obránce a útočník jsou v náběhu a ve výskoku běžně tělo na tělo a píská se vražení, následuje žlutá karta a penalta? Neuznaná branka po přetaženém centru na nabíhajícího hráče, který nemohl být v postavení mimo hru a další nabíhající hráči, které míč přelétl někde na hraně? Vyloučení brankáře za dvě žluté, jednu za zakopnutí a druhou zachycení míče mimo vápno, když brankář akci jasně zastavil hluboko ve vápně u krajní čáry, míč neudržel a přitáhl si ho. Na čáře nebo za čarou? Pohledy se lišily, centimetr(y) v té rychlosti a postavení nelze jednoznačně určit? Rozhodnutí má však fatální důsledky – jdeme do deseti, „studený“ náhradní brankář, nebezpečný trestný kop z úhlu. Neobvyklých osm minut nastavení? Je to škoda, ale bod bereme.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - Z. Novotný [-] , L. Hanych [-] , F. Lán [-] (73. O. Chalupa [-] ) , V. Pokorný [-] - P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] - R. Henzl [-] (46. F. Boháček [-] ) , V. Koukal [-] (74. F. Řepa [-] ) -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] (89. M. Trnka [-] ) , J. Zejda [-] , M. Kaňka [-] (76. D. Tomek [-] ) , F. Strouha [-] (68. R. Ježek [-] ) , M. Linhart [-] , M. Bříza [-] , V. Smejkal [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 72. A. Neuman , 89. T. Doležal - 20. M. Vodička , 36. M. Linhart , 55. D. Obůrka , 59. M. Bříza , 70. M. Kaňka , 90. M. Pysk . ČK: 85. D. Obůrka .
Hráči zápasu: J. Zejda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠRÁMEK Zdeněk, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.