Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby se radoval Štěpánov


Branky


0

V důležitém derby mezi Štěpánovem a Nedvědicí rozhodl o zisku tří bodů pro domácí v závěru Jan Veselský, jenž ještě na jaře hrál právě v Nedvědici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Štěpánov si po debaklu v Rapoticích chtěl spravit náladu v derby s Nedvědicí a připsat si první výhru. Nedvědičtí poprvé vyhráli před týdnem s Polnou a na to chtěli navázat i ve Štěpánově. Ani jeden tým neměl bodů nazbyt, a tak šlo o hodně.

 

Do derby lépe vstoupili domácí, ale svá mířídla neměli správně srovnaná - Vitalij Kutnyk branku netrefil, Jan Ludvík přestřelil a Veselský se Šikulou orazítkovi břevno Tužinského branky. Hosté měli problémy v defenzivě a často se zbytečně zbavovali míče. Přesto se dostali do vedení, když po dlouhém Jiráskově autu prodloužil míč Roman Šikula a Jakub Veselský se na zadní tyči nemýlil - 0:1. Ve 30. minutě na hranici velkého vápna Roman Šikula fauloval Václava Sedláček a Kovalchuk penaltu proměnil - 1:1. Ve 36. minutě se pěknou individuální akcí ukázal Zdeněk Prudký, když vybojoval míč, pronikl do pokutového území a vrátil hostům vedení - 1:2. I na tuto trefu našli domácí odpověď. Po rohovém kopu, který proletěl skrumáží před hostují brankou se na zadní tyči prosadil kapitán Štěpánova Sedláček a vyrovnal - 2:2.

V závěru rozhodl Jan Veselský

Po změně stran byla hra vyrovnaná. Změnu přineslo nucené střídání domácího Václava Sedláčka, po němž  Nedvědice převzala otěže zápasu, nicméně se do žádných větších šancí nedostala. Udeřilo tak na druhé straně, když dvě minuty před závěrečným hvizdem David Kintr naservíroval míč Janu Veselskému, který se nemýlil - 3:2.

 

Štěpánov v příštím kole hraje znovu doma, a to s Velkou Bíteší. Nedvědice si doma v zahraje s rozjetými Hartvíkovicemi, kterým se letos nadmíru daří.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Výsledek je dobrý, ale hra se mi nelíbila. Museli jsme trochu proházet sestavu, což bylo znát a hráčům to nesedělo. V Rapoticích jsme před týdnem zahráli výborně, ale zahodili jsme spoustu šancí a vysoko prohráli. Derby tentokrát bylo poměrně klidné, nic vyhroceného. Na kvalitě hry bylo znát, že se potkaly týmy ze spodní poloviny tabulky.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): V zápasu jsme udělali tři velké chyby, které Štěpánov potrestal. My jsme nebyli schopni ve druhém poločase proměnit alespoň nějakou z vytvořených šancí. Odjíždíme tak bez bodů.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - O. Hrubeš [-] , J. Šikula [-] (88. P. Korbář [-] ) , J. Veselský [-] , D. Kintr [-] , D. Fiala [-] (77. P. Macháček [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] (58. T. Richter [-] ) , J. Kintr [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - J. Veselský [-] , M. Vašíček [-] (82. D. Bracek [-] ) , J. Doušek [-] , L. Jirásek [-] , D. Mareš [-] (46. F. Škutchan [-] ) , Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , M. Havlíček [-] , V. Štefka [-] , J. Burýšek [-]

ŽK: 41. V. Kovalchuk , 68. D. Fiala , 75. T. Richter - 30. L. Jirásek .
Hráči zápasu: J. Veselský - Z. Prudký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - PORUPKA František, BULA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.