Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beranovskou kanonádu odnesla Stařeč


Branky


0

Šest gólů - šest různých střelců. Velký Beranov doma rozdrtil Stařeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějíček otevřel skóre

Ve Velkém Beranově se představily dva týmy, kterým se doposud nedařilo a byly bez bodů.

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně, obrana hostí měla co dělat a už v 11. minutě kapitulovala. Přihrávku Eliáše zužitkoval Matějíček a domácí vedli. Domácí se usadili na polovině soupeře a nedávali mu dýchat, a když se hráči Starče dostali k vápnu soupeře, ten využíval ztrát balonu k rychlým brejkům. Jeden takový vyšel v 25. minutě. Míč se ve spolupráci Ganzwohl - Kittler R. dostal až k Eliášovi, který poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hosté byli nebezpeční zejména po standartních situacích a centrech. Hlavičku hostujícího útočníka pohotově lapil Dvorský, na druhé straně své šance promarnili Ganzwohl s Novákem, další šance domácích srážely špatně vyřešené situace v přečíslení.  Na konci poločasu se po chybné rozehrávce dostál do úniku útočník hostů, Dvorský však svůj tým podržel podruhé.

Tři rychle branky a začátku druhé půle

Do druhé půle nastoupili opět aktivněji domácí, ze svých šancí však proměnili až tu z 54. minuty, Ganzwohl z levého křídla předložil míč R.Kittlerovi , který zvýšil na 3:0. Hned po rozehrávce hostů vypíchl balon P.Kittler a kolmicí oslovil ke skórování Ganzwohla, který se tentokráte nemýlil. Pět minut poté se rozhodl ke střele z šestnáctky Petr Novák, jehož pěkně umístěná střela rozvlnila síť popáté. Domácí pak jakoby byli spokojeni a přestali hráti to svoje, a tak se stalo, že to byl domácí gólman Dvorský, kdo měl více práce, avšak všechny pokusy soupeře skvěle ustál a míč za svá záda nepustil. „Kanára“ dokonal v 88. minutě hráč s číslem 8, Jaroslav Pokorný. Svým sólem od autové čáry se proklestil až před gólmana a špičkou nohy nasměroval míč mimo jeho dosah do sítě. Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích.

 

Velký Beranov se tak naladil na duel s Radešínskou Svratku. Stařeč o první body zabojuje s Lukami nad Jihavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Petr Kittler (hráč): Utkání jsme po většinu času kontrolovali, konečně jsme začali proměňovat šance, i když nemuselo zůstat jen u šesti branek. Na tom bychom měli stále pracovat, pokud se chceme měřit s nejlepšími. To se může ukázat jako klíčové už v následujícím utkání s Radešínskou Svratkou.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Krutá prohra po katastrofálním výkonu v defenzivní činnosti celého týmu. Zápas probíhal celou dobu dle stejného scénáře. Hrálo se nahoru a dolů, ani jeden tým si nevytvářel územní převahu. Často jsme zbytečně přicházeli o míč. Velké šance na obou stranách (na straně domácích jich bylo ale jednoznačně více), ale ty proměňovali pouze a jen domácí hráči. Ve změnu jsme věřili po poločase. Do druhé půle jsme vstoupili nadějně, krátkodobě jsme si vytvořili převahu i příležitosti, ale po šesti minutách to bylo po naší další hrubé chybě 0:3 a zápas se vrátil do stejných kolejí. Domácí hru kontrolovali, hráli především na brejky, dobře využívali volné krajní prostory a my jim nabízeli další šance, tři z nich soupeř také využil. Naše šance zůstali opět nevyužity, zůstalo pouze u nastřelené tyče.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - F. Smejkal [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-] (70. M. Neshyba [-] ) - J. Pokorný [-] , R. Kittler [-] - R. Ganzwohl [-] - P. Zadražil [-] , T. Matějíček [-] (46. J. Hladílek [-] ) , P. Novák [-] (67. A. Vrtal [-] ) , K. Eliáš [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] (75. S. Jahoda [-] ) , M. Kaňka [-] , O. Dvořák [-] (46. R. Ježek [-] ) , J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , M. Vodička [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] (46. F. Strouha [-] ) , M. Vodička [-] , D. Tomek [-]

Hráči zápasu: R. Kittler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BESEDA Petr - KRONDRÁF Jan, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.