Měřín poprvé ztratil


Branky


0

Bohdalov jako první tým porazil Měřín, když v 54. minutě rozhodl Jakub Šimek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do Bohdalova přijela měřínská Jiskra. Domácí se znovu museli obejít bez zraněného hrajícího trenéra Tomáše Doležala. Hostům se zatím daří a ze třech zápasů si připsali na své konto devět bodů.

 

Před téměř 150 diváky se hrál pohledný fotbal, a to díky oběma mužstvům. Domácí se v první půli dostávali do velkého množství zakončení, ať už po pěkných kombinacích nebo standardních situacích. Hosté naráželi na skvěle organizovanou defenzivu domácích a prakticky se nedostali k ohrožení Mundokovy svatyně. Stínem prvního poločasu bylo zranění domácího mladíka Filipa Boháčka, který s tržnou ránou v obličeji odjel na ošetření.

Rozhodl domácí Šimek

Druhá půle byla podobná té první. V 53. minutě dostal od Koukala, který vybojoval balón, krásnou přihrávku za obranu Jakub Šimek. Nejprve sice Hladíka nepřekonal, ale s odraženým míčem si věděl rady a poslal domácí do vedení – 1:0. V 65. minutě zkoušel štěstí Petr Jaroš, ale trefil pouze břevno hostují branky, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru. Chvíli na to byl v šanci Aleš Neuman, ale po rohovém kopu z voleje odkrytou Hladíkovu branku vůbec netrefil. Poté se začali v ofenzivě díky velkému důrazu prosazovat i hosté. Měli optický tlak, ale do žádné šance se přes skvěle pracující defenzivu Bohdalova nedostali. Domácí tak obrali Měřín o první body.

 

Bohdalov v příštím kole čeká cesta na hřiště dalšího nováčka, a to 1.SK Rokytnice nad Rokytnou. Měřín přivíta domá ježky z Rantířova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): To co jsme si řekli v kabině, to kluci do puntíku splnili. Měřín jsme do ničeho vážného nepustili a zaslouženě jsme získali tři body. Jediné co mě mrzí, že jsme neproměnili více šancí.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Soupeř se na nás velice dobře připravil. Bojovnost, rychlá kombinace, kterou jsme se prezentovali minulý zápas, jak kdyby jsme nechali doma. Kupili se individuální chyby a jednu z nich soupeř využil. Musíme na to zapomenout a připravit se na další zápas.



Počet diváků: 134. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - LIŠKA Jiří, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.