3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš si z Rantířova odvezla bod


Branky


50. K. Holub , 53. J. Kozák , 69. K. Živný - 22. T. Mrňa , 77. O. Švanda , 84. T. Pelán
0

V Rantířové se představila rezerva Velké Bíteše a po poločase vedla. V úvodu druhé půle však domácí zápas otočili a bítešští nakonec byli rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrňa otevřel skóre

Do neporaženého Rantířova přijela rezerva Velké Bíteše, která byla posílená o Tomáše Mrňu a Dominika Hibša z kádru áčka.

 

Úvod zápasu patřil domácím, kteří hosty zatlačili na jejich polovinu. Do 20. minuty si rantířovští vypracovali čtyři tutové šance, ale skvělého Karla Janouška nepřekonali, a tak přišel trest. Po nenápadné akci se dostal míč až k Mrňovi, a ten přesnou střelou rozvlnil síť za Krupicovými zády – 0:1. Rantířov byl i nadále lepší, dostával se do zakončení, ale ztroskotával na výborném brankáři hostujícího celku. Do kabin šli spokojenější hosté, kteří o branku vedli. 

Domácí otočili, hosté vyrovnali v 84. minutě

Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří konečně našli recept na Janouška. V 50. minutě se prosadil mladíček Karel Holub – 1:1. Hned za 3 minuty poslal domácí do vedení Juraj Kozák – 2:1. Když v 69. minutě navýšil vedení Rantířova kapitán týmu Karel Živný, tak se zdálo rozhodnuto. Dvoubrankové vedení domácí uspokojilo a pustili Velkou Bíteš do hry. V 77. minutě totiž snížil Ondřej Švanda – 3:2. Domácí se dostali pod tlak a toho hosté využili. V 84. minutě překonal Antonína Krupicu hostující matador Tomáš Pelán a bylo srovnáno. V Rantířově se tak body dělily.

 

Domácí po promarněném vedení dva body ztratily a čeká je těžký duel v Měříne. Velká Bíteš si připsala cenný bod a čeká ji duel s favoritem soutěže z Rapotic.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Divákům jsme předvedli festival zahozených šancí.Trpělivostí jsme nakonec zápas otočili. Pak však naše nekoncentrovanost a individuální chyby vedly k tomu, že soupeř nakonec vyrovnal.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Bod bereme, sice jsme po prvním poločase vedli, ale jenom díky skvělým zákrokům gólmana Janouška. Jinak jsme odehráli letos nejslabší utkání. Chtěl bych, ale pochválit tým, který to za stavu 3:1 nezabalil a vyrovnal. S bodem musíme být spokojení.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - J. Kozák [-] , L. Horáček [-] , K. Holub [-] , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , J. Holub [-] (46. L. Lát [-] ) , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - D. Hibš [-] , O. Švanda [-] , J. Horký [-] , M. Švanda [-] - T. Loup [-] , T. Mrňa [-] (46. M. Paprskář [-] ) , M. Ivančík [-] , M. Klusák [-] , T. Pelán [-] - J. Jelínek [-] (46. J. Ondrák [-] )

ŽK: 55. J. Vyskočil - 52. O. Švanda , 82. K. Janoušek .
Hráči zápasu: L. Horáček , K. Živný - T. Mrňa , K. Janoušek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.