0:1
(0:0)
74. P. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč těsně podlehla Hartvíkovicím


Branky


74. P. Vlk
0

Hartvíkovicím stačila ve Starči k výhře jedna vstřelená branka. Tu obstaral v 74. minutě střídající Petr Vlk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do Starče, která zatím nezískala ani bod dorazili v okresním derby Hartvíkovice posílené jednoznačnou výhrou nad Rokytnicí z minulého týdne.

 

V derby se hrál otevřený vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Obě mužstva se však trápila v koncovce. V první půli nakonec přece jen dvě branky padly, ale ani jedna nabyla pro signalizované postavení mimo hru uznána.

Rozhodl Petr Vlk

Druhou půli začali lépe domácí ale větší šance si vytvořili hartvíkovičtí. Ti však na skvělého Dominika Obůrku v domácí brance nevyzráli. O osudu zápasu rozhodly dva momenty. Nejdříve v 65. minutě trefil ze dvaceti metrů spojnici domácí Martin Linhart a dorážet mohl Tomek, ale… „Nebudu to komentovat, ale měl na nártu obtisknutou kopačku a ze zápasu musel odstoupit. Každý, kdo zná pravidla, tak ví, co mělo následovat,“ hodnotil spornou situaci stařečský trenér František Prokop. Jeho svěřenci pak čtvrthodiny před koncem chybovali uprostřed hřiště a Hartvíkovice toho využily, když pěknou křídelní akci zakončil střídající Petr Vlk - 0:1. Od té doby domácí zvýšili tlak, vypracovali si několik slibných situací, ale žádnou vyloženě gólovou. Hartvíkovice stále hrozily z nebezpečných brejků, ale většina končila postavením mimo hru. Hosté tak odvážejí ze Starče cenné tři body.

 

Stařečtí zůstávají bez bodů a v příštím kole zavítají do Velkého Beranova, který je na tom úplně stejně. Hartvíkovice navázaly na výhru s Rokytnicí a v sobotu přivítají na svém hřišti Radešínskou Svratku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Klasické utkání, kterému by více slušela remíza. Šancí bylo stejně na obou stranách, ale hosté byli šťastnější. Z našeho týmu podal nadprůměrný výkon brankář Obůrka, všichni ostatní bojovali, ale nepřekročili svůj standard.

TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Dnes jsem hlavně spokojen s třemi body, s předvedenou hrou od obou mužstev už ne! Měli jsme trochu více ze hry i celkově více šancí. Šli jsme dvakrát sami na brankáře, ale Kopuletý Martin ani Horký nájezd neproměnili. Domácí zase nastřelili břevno a hrozili ze standartek.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] , M. Bříza [-] (60. M. Vodička [-] ) , D. Tomek [-] (65. R. Linhart [-] ) , M. Linhart [-] , O. Dvořák [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , F. Strouha [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Malý [-] (58. P. Vlk [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Outulný [-] - M. Záviška [-] , D. Kopuletý [-] (75. A. Janda [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] (83. J. Křehlík [-] )

ŽK: 21. J. Zejda , 59. M. Vodička , 86. M. Linhart - 17. D. Horký , 35. J. Sýkora , 59. M. Sýkora , 86. D. Outulný , 90. A. Janda .
Hráči zápasu: D. Obůrka - P. Vlk , M. Sýkora .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: MAAR Michal - KREJČA Jan, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.