T. Loup 13.
M. Klusák 26. (p.)
T. Dobeš 44.
3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš zvládla i druhý domácí duel


Branky


13. T. Loup , 26. M. Klusák (p.) , 44. T. Dobeš - 53. F. Řepa , 65. F. Lán
0

Bítešská rezerva v půli vedla o tři branky. Hosté ve druhém poločase dotahovali, ale nakonec na bod nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Domácí před týdnem v Lukách zklamali hlavně v koncovce, a tak chtěli navázat na domácí výhru z 1. kola. Hosté z Bohdalova přijeli značně oslabeni. Z různých důvodů chyběli Doležal, Novotný, bratři Jarošové, Fabík, Vytlačil či Pokorný. Tím se Bohdalovu rozpadl celý střed hřiště.

 

Zápas nabídl dva rozdílné poločasy. V první půli působili hosté značně zakřiknutě. Domácí se prosadili již ve 13. minutě, kdy se po chybě defenzivy Bohdalova prosadil Loup - 1:0. Ve 26. minutě to už bylo 2:0, to se z pokutového kopu po Křesťanově faulu na Švandu prosadil Michal Klusák. Bítešští šli nakonec do kabin s vedením o tři branky. Ve 44. minutě se po povedené kombinační akci prosadil Tomáš Dobeš, kterému předložil míč Loup - 3:0.

Hosté už nesrovnali

V úvodu druhé půle se zdálo, že se na hřišti nic nezmění. V 53. minutě však domácí obránce ztratil míč a Filip Řepa nadvakrát překonal Michal Pelána v domácí brance - 3:1. Hosté branka nakopla. Výsledek toho byla branka Filipa Lána v 65. minutě, který poslal hlavou sítě centr od Jakuba Šimka - 3:2. Domácí mohli v závěru o tři body přijít. Vojtěch Koukal se po centru Aleše Neumana dostal k hlavičce, ta však z velmi dobré pozice mířila nad Pelánovu branku.

 

Bítešská rezerva tak zvládla i druhé domácí utkání a po Velkém Beranovu si poradila i s Bohdalovem. Hosté na bodový zisk z úvodních kol nenavázali a v příštím kole přivítají rozjetý Měřín.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Po výborném prvním poločase nic nenasvědčovalo tomu, že bychom nezískali tři body. Snížení stavu hosty pochopitelně nabudilo a my jsme nedotáhli několik solidně rozjetých akcí. Těsné vedení se nakonec podařilo uhájit.

Sokol Bohdalov
Radim Pokorný (asistent): Nastoupili jsme bez pěti hráčů základní sestavy, ale na to se nechci vymlouvat. V první půlce jsme udělali tři chyby a domácí se dostali do tří brankového trháku, a to zaslouženě. Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Kluci bojovali a zaslouženě se dočkali odměny, když sólový nájezd proměnil Řepa. Druhý gól přidal hlavou Lán po centru A. Neumana. Víc už jsme nestihli. Škoda prospaného prvního poločasu. Kluky musím pochválit.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , J. Horký [-] , M. Paprskář [-] (64. L. Pelikán [-] ) - M. Ivančík [-] (75. M. Švanda [-] ) , T. Pelán [-] , T. Loup [-] , M. Klusák [-] - T. Dobeš [-] , J. Jelínek [-] (46. R. Valsa [-] ) -

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - F. Lán [-] , P. Neuman [-] , A. Neuman [-] , L. Hanych [-] - D. Křesťan [-] , V. Koukal [-] , J. Šimek [-] , F. Řepa [-] - F. Boháček [-] , P. Fabík [-] -

ŽK: 89. O. Švanda - 25. D. Křesťan .
Hráči zápasu: M. Paprskář , T. Loup - F. Řepa , F. Lán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.