2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov doma podlehl Měřínu


Branky


37. R. Ganzwohl , 80. P. Kittler - 6. V. Beran , 12. J. Štumar (vl.) , 16. V. Beran , 79. V. Procházka
0

Hosté v 16. minutě vedli 3:0, což rozhodlo o osudu zápasu. Domací navíc od 44. minutě dohrávali bez Křenka. Velký Beranov doma podlehl Měřínu 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Měřínu

Do Velkého Beranova přijel jasnou výhrou nad Hartvíkovicemi nabuzený Měřín, to domácí chtěli odčinit prohru z 1. kola

 

Zápas pro domácí začal velmi špatně, Měřín je dostávali svojí aktivní hrou po stranách pod tlak. Pár minut po úvodním hvizdu nacentroval z pravé strany Tomáš Bublán, přetažený centr přistál na kopačkách Marcela Koženého, který míč vrátil zpět před bránu, kde přesně našel nabíhajícího Vlastu Berana, jenž otevřel skóre - 0:1.  Papírový favorit z Beranova se ještě nestačil vzpamatovat, když přišla 11. minuta. Další rychlá akce měřínských, tentokrát po levé straně, a ostrý centr si jeden z bránících hráčů domácích srazil do vlastní branky - 0:2.  Pokud to měla být pro domácí studená sprcha, tak ve 13. minutě přišel přímo ledový zásyp. Ve velké pohodě hrající Víťa Procházka vysunul za statické obránce Vlastu Berana přesnou přihrávkou a ten potvrdil roli střelce a zvýšil na 3:0 pro hosty. Pak se hosté zatáhli a hrát začali beranovští. Eliášův pokus z úniku výborně zneškodnil Hladík a Křenkův přímý kop skončil na spojnici. Zvýšená aktivita nakonec vedla k brance až v 37. minutě. Pokorného centr z pravé strany si našel Richard Ganzwohl a snížil na 1:3. Hráči Beranova se rozhodně nechtěli smířit s nepříznivým stavem a přidali na agresivitě. Tu ovšem Martin Křenek ve 44. minutě přehnal a za "úder do hlavy" se poroučel předčasně do sprch. Na hřišti zavládli v tu chvíli emoce a vzduchem víc než míč létaly nadávky na adresu sudích. Nepříznivý stav a nestandartní počet hráčů nepřidal na dobré náladě ani domácím fanouškům.  

Hosté si v početní výhodě vedení pohlídali

Ve druhé půli se emoce zklidnily a domácí se opět vrhli do útoku ve snaze zvrátit nepříznivý vývoj zápasu. Velký Beranov i v deseti držel míč na kopačkách a zkoušel hledat mezery ve zhuštěné obraně Měřína. V 54. Minutě se domácím podařilo překonat obranné valy hostů, ale cestu ke gólové radosti jim opět zkřížil gólman Hladík, který se vytasil se zákrokem alá Dominátor. Útočné výpady hostů oněměly, rozhodčí odpustil hostům hraní rukou v pokutovém území. Domácí se však horko těžko dostávali do zakončení a hosté velmi dobře hájili nabyté vedení. To ještě navýšil v 79. minutě Vít Procházka, jehož projektil zpoza vápna skončil pod břevnem gólmana Markoviče. Domácí bleskově odpověděli, střela Zadražila skončila na tyči, a odražený balon nasměroval do sítě Petr Kittler. Ten samý hráč pak utkání nedohrál pro zranění a domácí tak dohrávali v devíti, jelikož vyčerpali všechna střídání. Do konce zápasu se již nic dramatického neudálo.

 

Beranovští tak po prohře ve Velké Bíteši podlehli i Měřínu a stále čekají na první body, zatímco hráči Jiskry si odvážejí opět po skvěle organizované a bojovné hře cenné tři body a podzim začali nejlépe za poslední tři sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Totálně jsme nezvládli začátek, soupeř ze svých prvních tří šancí třikrát skóroval. My jsme měli v první půli 2-3 šance a jen jedna skončila brankou, navíc červená karta do kabin nás dosti oslabila. Druhou půli jsme odbojovali, byli jsme, řekl bych i lepší, ale na body to nestačilo.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Kluků opět musím vyslovit velký dík. Přesně takhle se bojuje o body na hřištích soupeře. Dokázali jsme jak poctivě bránit, tak jsme ukázali velkou kvalitu směrem dopředu. Budeme ovšem nohama na zemi, protože jsme pořád ještě na začátku sezony. Vypadá to ovšem, že začlenění mladých hráčů a systém práce, kterou jsme spolu s mým asistentem nastavili, může přinášet kýžené ovoce.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Smejkal [-] , M. Hecht [-] , P. Kittler [-] , J. Štumar [-] - M. Křenek [-] , J. Pokorný [-] (46. P. Zadražil [-] ) , R. Kittler [-] - R. Ganzwohl [-] - J. Hladílek [-] (46. J. Pýcha [-] ) , K. Eliáš [-] (80. M. Neshyba [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Kuřátko [-] (67. M. Hladík [-] ) , J. Šoukal [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-] , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , D. Hrůza [-] , T. Láznička [-] , M. Matoušek [-] (86. D. Jonáš [-] ) , M. Kolda [-]

ŽK: 25. P. Kittler , 66. P. Zadražil , 68. R. Kittler , 76. R. Markovič - 23. M. Kolda , 68. M. Hladík . ČK: 44. M. Křenek .
Hráči zápasu: K. Eliáš - V. Procházka , T. Kuřátko , V. Beran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁNA Samuel - JÍLEK Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.