Rantířov zvládl i druhý domácí duel


Branky


12. K. Holub , 44. K. Živný , 52. J. Holub , 79. K. Holub , 85. V. Karásek - 32. M. Laš (p.)
0

Rantířovští přivítali favorita z Rapotic a ukázali, že i oni by rádi hráli na čele tabulky. Domácí zvítězili 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny pro domácí

Rantířov chtěl po domácím duelu s Nedvědicí zvládnout i ten s Rapoticemi. Hosté z Rapotic v první kole doma pouze remizovali, a tak na hřišti Rantířova mysleli na zisk třech bodů. Rapotičtí se museli obejít nez dlouholeté opory ofenzivy Petra Matouška, který zamířil do TJ Sokol Žabčice.

 

Domácí nastoupili s důraznou a rychlou hrou, dostával se do tlaku a šancí, když hrozil hlavně po jejich levém křídle. Ve 12. minutě se rantířovští dočkali zaslouženého vedení, když po chybě v obraně hostů otevřel skóre utkání sólo akcí Karel Holub - 1:0. Rantířov i nadále diktoval tempo hry, spoléhal na rychlý přechod do útoku a dlouhé nákopy gólmana Antonína Krupici.  Do hry se hosté dostali po půl hodině hry, kdy se nejprve dobře uvolnil Škorpík a poté se do šance dostal i Michal Němec. Snažení hostů vyústilo v penaltu za podražení Michala Škorpíka, tu s přehledem proměnil hostující kapitán Milan Laš - 1:1. Vstřelená branka rapotickým vlila krev do žil, zlepšili se ve středu hřiště a vytvořili si po rohu dobrou možnost ke skórování. Bohužel pro hosty přišla penalta i na druhé straně, když fauloval brankář Tomáš Laš Karla Holuba, a to v nejnevhodnější čas, ve 44. minutě. I Karel Živný penaltu proměnil a poslal tak domácí do vedení 2:1. Po zahrání penalty rozhodčí Stratený ihned ukončil poločas. 

Hosté ve druhé půli odpadli

Z branky do šatny se hosté už do konce zápasu nevzpamatovali. Hned z prvního nákopu Krupici mohl padnout gól, ale domácí byli nepřesní. Chleba se lámal 52. minutě, kdy Tomáš Laš podcenil výběh a důrazný Jakub Holub Horáčkův centr uklidil do sítě - 3:1. Poté už na hřišti existovalo jen jedno mužstvo. Rantířovští ježci své vedení ještě navýšili. Nejprve si v 79. minutě po další standardní situaci, kterou zahrával Živný, skvěle počínal Karel Holub - 4:1. V závěru se prosadil Karásek, který využil dlouhý Krupicův nákop a zvýšil na konečných 5:1.

 

Rantířovští tak zvládli oba domácí zápasy. To rapotičtí musí o svoji první výhru v sezóně zabojovat v příštím kola, kdy na jejich hřiště zavítá Nedvědice.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Od začátku jsme byli kombinačně lepší i rychlejší, což jsme potvrdili i gólově. Ve druhé půli jsme poměrně rychle navýšili vedení a rozhodli jsme. Rozhodlo to, že jsme dodrželi taktické pokyny i naše fyzická kondice. Splnili jsme cíl, který jsme měli, a to bodovat v obou domácích zápasech. Týmu děkuji.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Vůbec jsme nezachytili úvod zápasu. Domácí nás zatlačili, přehrávali nás důrazem, bojovností a vytvářeli si hodně šancí. Nutno dodat, že po našem špatném bránění či chybách v rozehrávce. Do hry jsme se dostali po vyrovnávací brance, kdy jsme měli poměrně dobrou pasáž. Ta však skončila brankou Rantířova do šatny. Ve druhé půli bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a my jsme si nedokázali vypracovat ani kloudnou šanci. Nyní se však musíme soustředit na dva domácí zápasy, které musíme nutně zvládnout.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SOUKUPOVÁ Věra, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.