Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

6.3

Jídlo

6.5

Hrací plocha

5.8

Zázemí

4.3

Zápas skončil dělbou bodů


Branky


85. M. Němec (p.) - 85. T. Doležal (p.)
0

Postupovými ambicemi se netají v Rapoticích, kam přijel nováček z Bohdalova, který si odvezl cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli

Úvod utkání přinesl herní převahu domácích Rapotic a marné dobývání obranného bloku hostí. Bohdalov bránil v osmi lidech na vlastní polovině a snažil se o rychlý přechod do útoku. Domácí se snažili, ale až na nějaké náznaky si nemohli vypracovat kloudnou šanci. Udeřit mohl naopak hostující Šimek, který z dorážky trefil pouze tyč. Do výraznějších šancí se Rapotice dostaly až v závěru poločasu a hned z první akce vstřelily gól. Po důrazu ve vápně se z dorážky prosadil Michal Němec. Domácí mohli své vedení záhy navýšit, ale po signálu z rohového kopu mířila přízemní střela Milana Laše jen těsně vedle. Proti střele ze střední vzdálenosti zase vytáhl perfektní zákrok brankář Mundok.

Hosté v závěru vyrovnali

Klíčová pasáž utkání se odehrála těsně po poločasové přestávce. V úvodních minutách byli domácí lepší a do 60. minuty si vytvořili tři čisté gólové šance. Po brance volaly zejména šance Petra Matouška, který z malého vápna vysoko přestřelil a nebo Michala Němce, který svou hlavičku po dobrém centru Muchy nevměstnal mezi tři tyče. Hosté těžili zejména z chyb v rozehrávce domácích a šli dvakrát sami na Tomáše Laše, ale Šimek ani Vytlačil se z gólu neradovali. V 72. minutě měl být vyloučen hostující brankář Mundok, který oplácel a vrazil do Petra Matouška. K nepochopení všech udělil rozhodčí Fryč brankáři pouze žlutou kartu. Trest za neproměňování šancí přišel pro Rapotice v 86. minutě, kdy po faulu brankáře Laše na Aleše Neumanna proměnil bezpečně pokutový kop kapitán Bohdalova Doležal. V závěru se domácí snažili dostat k nějakému zakončení, což se jim nepovedlo a v prvním utkání sezóny tak remizovali s nováčkem soutěže z Bohdalova. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): První utkání sezóny jsme si představovali jinak. Soupeř výborně bránil v osmi, devíti lidech na vlastní polovině a snažil se o rychlý brejk. Nám se dlouho nedařilo překonat obranu hostí. Bylo to z naší strany příliš pomalé a statické. V závěru poločasu jsme zvýšili svou aktivitu, zlepšili pohyb a výsledkem byl vedoucí gól Škorpíka a několik dalších šancí. Ve druhé půli jme nedokázali proměnit šance a po zásluze jsme byli potrestáni. Remíza je pro nás ztrátou.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): Do Rapotic jsme si jeli pro bod, a to se nám také povedlo. V první půli byli lepší domácí a zaslouženě vedli. Po přestávce jsme měli poměrně dost šancí, ale prosadili jsme se až z penalty. Z mého pohledu je remíza spravedlivá.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MÜLLER Jiří, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.