4:1
(0:0)
64. R. Šikula (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov první duel zvládl


Branky


47. P. Pavlíček , 50. K. Holub , 65. K. Živný , 78. K. Živný (p.) - 64. R. Šikula (p.)
0

Sestoupivší Rantířov si díky střelecké produktivitě v druhém poločase připisuje do tabulky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V Rantířově, který v loňské sezóně opustil 1.A třídu se představila Nedvědice, kterou po loňském ročníku opustil trenér Radek Šikola, ten zamířil za výzvou do Nové Vsi (KP).

 

Začátek utkání byl vyrovnaný. Po 20. minutě se do šancí začal dostávat Rantířov, ale neprosadili se Karel Holub, Jakub Holub, Pavlíček, ani Vaněk. Domácí si vytvářeli šance především po dlouhých výkopech brankáře Krupici. Hosté se také dostali do šancí, ale zůstalo jen u náznaků.

V úvodu druhé půle domácí rozhodli

Než se hosté rozkoukali, tak ve druhé půli dostali dvě branky. Ve 47. minutě se prosadil Pavlíček a o tři minuty později Karel Holub. Domácí přibrzdila penalta, kterou po faulu na Jakuba Veselského v 64. minutě proměnil Roman Šikula. Poté vzal osud utkání do svých rukou kapitán domácích Karel Živný, který okamžitě po snížení odpověděl svojí brankou a Rantířov rázem znovu vedl o dvě branky. Několik povedených akcí předvedli i hosté, ale vylámali si zuby na Krupicovi. Rantířov v 78. minutě přidal čtvrtý gól z pokutového kopu, jemuž předcházela sporná situace ve vápně domácích, kde nebyl odpískaný zákrok na Štefku a z následného protiútoku naopak písknul v pokutovém území hostů  rozhodčí faul Michala Tužinského na Karla Holuba. K penaltě se postavil Živný a uzavřel skóre na konečných 4:1. V závěru se do šancí dostávali rantířovští, ale hostující gólman Tužinský se několikrát vyznamenal.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Potkali jsme se soupeřem, kterého jsme vůbec neznali, takže nás čekalo těžké utkání. V první půli jsme měli šance, ale neproměnili jsme je. Po snížení hostů na 2:1 se ukázalo, jak důležitým hráčem je pro nás kapitán Živný, který potvrdil tři body. Chci poděkovat týmu za koncentrovaný výkon.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas rozhodlo zejména to, že jsme nebyli schopni se vypořádat s dlouhými balóny domácího gólmana a chybně jsme řešili vlastní šance.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] , L. Horáček [-] , K. Holub [-] (87. M. Klíma [-] ) , P. Cibulka [-] , D. Vaněk [-] , J. Holub [-] (89. V. Karásek [-] ) , K. Živný [-] , O. Raček [-] , J. Lupač [-] (46. J. Kozák [-] ) , O. Kunče [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , V. Šikula [-] (23. D. Mareš [-] ) , M. Havlíček [-] (76. V. Srba [-] ) , J. Burýšek [-] , D. Bracek [-] (70. V. Dudák [-] ) , L. Jirásek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 35. L. Horáček , 39. K. Holub , 68. J. Holub , 84. A. Krupica , 84. P. Pavlíček - 56. Z. Prudký , 78. M. Tužinský .
Hráči zápasu: K. Živný , O. Kunče .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.