Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava se po nedělní výhře nad hostujícím Moravcem dostává na čelo tabulky


Branky


0

Na želetavské hřiště nastoupil Moravec bez svého hlavního brankáře, kterého musel zastoupit trenér Lukáš Broža. Ačkoliv celý zápas předváděl aktivnější hru a Želetava se soustředila spíše na rychlé brejky, odjížděli jeho hráči ze zápasu jako poražení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný neproměněných šancí

Úvod utkání patřil hostům, kteří měli příležitost skórovat již ve 3. minutě, jenže hlavičku Pavla Červinky zastavila tyč domácí branky a František Kovář zamířil z hranice penalty vysoko nad.

 

I když aktivnější hru hráli hráči Moravce, byli to domácí, kdo se radoval z první branky. Centr z pravé strany neudržel Lukáš Broža, jenž se v zápase musel nečekaně zhostit nelehké úlohy brankáře, a Vojtěch Čurda neměl problém umístit míč do odkryté branky.

 

Zatímco hosté pokračovali ve své bojovné hře, domácí se soustředili spíše na rychlé brejky. Na 2:0 navýšil po ukázkové kombinaci Tomáš Vrbka.

 

Po zbytek poločasu hosté tlačili, ale i přes několik šancí se skóre do přestávky nezměnilo. 

Absence hlavního brankáře nakonec rozhodla

I v druhém poločase pokračoval nápor hostů, kteří se snažili zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Veškeré jejich šance však v 60. minutě pohřbil trestným kopem ze sedmnácti metrů Tomáš Simandl, který svou střelu poslal nechytatelně do brány hostujícího Moravce. Stejný hráč se radoval i o pět minut později. Dostal spoustu místa v pokutovém území hostů a zamířil přesně k levé tyči.

 

V 70. minutě se konečně gólově prosadili také Moravečtí, když se perfektně trefil Martin Černý.

 

Brankovou tečku za utkáním udělal dvě minuty před koncem střídající Pavela ze Želetavy.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Lukáš Broža, trenér: Utkání z našeho pohledu hodně ovlivnila absence brankáře. Přesto jsme si vypracovali několik šancí, ale v zakončení jsme se trápili. Výsledek je pro nás určitě krutý. Z našeho týmu bych ocenil Martina Černého a Tomáše Toufara, kteří odehráli zápas i přes nemoc.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Vrbka [-] (67. M. Pavela [-] ) , P. Vranka [-] , V. Čurda [-] , T. Vrbka [-] (53. M. Malík [-] ) , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] , D. Poledna [-] , M. Jičínský [-] (82. L. Viceník [-] )

TJ Moravec
L. Broža [-] - P. Štěpánek [-] (69. O. Urbánek [-] ) , L. Šebek [-] , T. Christian [-] (86. M. Hanák [-] ) , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , P. Červinka [-] (75. J. Kachlík [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 6. M. Vrbka - 23. T. Smolík , 75. F. Kovář , 75. M. Černý .
Hráči zápasu: T. Simandl - T. Toufar .
Místo: Želetava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pfeifer Michal - PŮLPÁN Ondřej, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.