FOTO: Šlágr kola ovládl favorit ze Sokolu Ústí


Branky


26. J. Marek , 30. V. Smolka , 73. J. Marek
4

Ve velkém vedru a témě zcela bez zájmu diváků, bylo na hřišti v Prostějově odehráno v sobotu 26. května po obědě utkání 23. kola, 1. b třídy, skupiny A, olomouckého kraje mezi mužstvy Haná Prostějov a rezervou Ústí. Fotky ze zápasu zaslal Lubomír Kaprál! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním poločase měli míč na kopačkách častěji hosté. Rozdílovým hráčem na hřišti byl útočník hostí Marek, který byl dostatečně rychlý, dokázal přesně přihrát, nebo si naběhnout na centr. Ve 26. minuté právě tento hráč pronikl do velkého vápna, vystřelil po zemi k tyči a poslal svůj tým do vedení. Chvíli na to přidal druhou branku kapitán hostujícího mužstva Smolka a bylo to 0:2.

 

Po změně stran Haná hru vyrovnala, ale gól nevstřelila. Několik příležitostí měla. Bomba z malého vápna skončila na břevně, zmatkující obrance Ústí odkopával míč tak něťastně, ža málem skončil ve vlastní síti, byl z toho roh. V závěru utkání běžel sám na gólmana Lošťák, jenže nebyl dostatečně rychlý, v momentě kdy jej obránce doběhl se odhodlal ke střele, která měla parametry malé domů a tak s ní brankář příliš práce neměl. Vzhledem k tomu, že jedinou branku druhého poločasu vstřelil v 73. minutě Marek, skončilo utkání vítězstvím hostí 3:0.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


Haná Prostějov
J. Marák [-] - M. Trnavský [-] , D. Strouhal [-] (73. P. Ociepka [-] ) , M. Zatloukal [-] (86. Z. Lošťák [-] ) , I. Jančiar [-] , M. Krupička [-] , Z. Kaprál [-] , J. Novák [-] , M. Vyskočil [-] , M. Kolář [-] , J. Novák [-] (60. D. Holomek [-] )

TJ Sokol Ústí B
R. Částečka [-] - L. Kádě [-] , D. Žeravík [-] , D. Šerý [-] , M. Bagar [-] , J. Rebenda [-] (16. F. Žeravík [-] ) , V. Smolka [-] , O. Marek [-] (75. V. Kutálek [-] ) , J. Marek [-] , A. Kopecký [-] , L. Palacký [-]

ŽK: 81. Z. Kaprál - 81. L. Palacký .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MAJER Pavel - HORÁK Jiří, DÖMISCH Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - MAJER Pavel: 4
Občerstvení - nápoje: 1
Občerstvení - jídlo: 1
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - Haná Prostějov: 3
Výkon hostů - TJ Sokol Ústí B: 6
Hráč utkání - hosté: Jakub Marek

Tip: výhra domácích