2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jeden do šatny, druhý ze šatny. Čechovice porazily Protivanov


Branky


0

V 10. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Čechovicích domácí jedenáctka proti hráčům SK Protivanov. Domácí hráči ve středu v dohrávaném utkání prohráli s Bělotínem 2:0. O kvalitě jejich výkonu svědčí, že neuspěli, i když celý druhý poločas hráli v jedenácti hráčích proti devíti. V zápase s Protivanovem tak měli co napravovat a podařilo se. Body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl herně vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Padl v něm jediný gól a ten stál za to. Těsně před přestávkou se do míče opřel ze vzdálenosti 20 metrů Hatle. Bomba z jeho kopačky skončila na břevně, odrazila se na zem a rozvlnila síť v horní části branky – 1:0. 

 

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Po několika vteřinách hry se po pravém křídle vrhl do útoku domácí kapitán Haluza, přihrál napříč velkým vápnem Chmelíkovi, a ten zamířil přesně k tyči. V dalším průběhu hry se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale úspěšní nebyli. Jelikož ani domácí žádnou další šanci v gól přetavit nedokázali, skončilo utkání jejich výhrou 2:0.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - T. Novák [-] , O. Maděrka [-] (30. P. Kupka [-] ) , J. Walter [-] , F. Kolečkář [-] , P. Haluza [-] , M. Hatle [-] , B. Chmelík [-] , L. Koláček [-] , Š. Hanák [-] , J. Veselý [-] (81. J. Nejedlý [-] )

TJ Sokol Protivanov
M. Piták [-] - L. Ženata [-] (65. F. Pospíšil [-] ) - M. Pospíšil [-] , M. Grmela [-] (60. R. Sedlák [-] ) , P. Musil [-] (46. R. Kropáč [-] ) , T. Sekanina [-] , A. Dvořák [-] , D. Sedlák [-] (46. Z. Pospíšil [-] ) , O. Milar [-] , M. Sedlák [-] , T. Mudroch [-]

ŽK: 66. J. Walter , 88. P. Haluza .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: JUŘÁTEK Jiří - JÍLEK Petr, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.