0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl Ďurica!


Branky


0

K poslednímu podzimnímu utkání zajíždělo mužstvo z Fulneku do nedalekého Pustějova. Toto utkání bylo některými označováno za derby i díky vzdálenosti, která Fulnek s Pustějovem pojí.

 

Že se nebude jednat o jednoduché utkání, naznačilo již předzápasové rozcvičení na hrací ploše, která po předzápasovém utkání žáků potažmo dorostu, byla v hrozném stavu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí asi neměl svůj den

Úvod utkání začal ze strany hostů velkou aktivitou. Bohužel šance Vašiny, Houfka a Honzy Šestáka zůstaly nevyužity. V 15. minutě nepochopitelně fauloval domácí Lazaridis našeho obránce Murina bez snahy získat míč.

Od této chvíle začal hlavní rozhodčí hru kouskovat, zbytečně přerušovat a svými přehmaty na obou stranách udělal ze zápasu doslova "bramboračku".

 

Do konce poločasu stojí za zmínku jen náznak šance domácích, kterou svým přehledem zlikvidoval spolehlivý Rozsypal. Takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ani tentokrát Fulnek neporažen

Začátek druhého poločasu nám opět vyšel na výbornou. Ve 48. minutě zahrával rohový kop Špitalík, který našel hlavu jednoho z fulneckých, jeho pokus ještě domácí obrana dokázala odvrátit bohužel pro ně, jen k noze Petra Ďurici a ten už ví jak se v takové chvíli zachovat - 0:1!

Postupem času se z hrací plochy stalo oraniště a tak na nějakou kombinační hru, na kterou jsou fulnečtí zvyklí nebylo možné vůbec pomyslet.

Po neustálém přerušování hlavním rozhodčím se však dočkali další důležité výhry a připsali si tak další tři body do již tak neuvěřitelné bodové sbírky a konec podzimní sezóny ukončit neporaženi.

 

 

 

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek

Foto: bude později



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: ...škoda neproměněných šancí z kraje utkání. Myslím si, že by se zápas mohl vyvíjet jinak. První poločas byl až zbytečně nervózní a vyhecovaný, čemuž hodně přispěl velmi slabý výkon hlavního rozhodčího. Náš výkon nebyl optimální, ale jinak jsme měli celý poločas pod kontrolou. Druhý poločas jsme začali dobýváním domácích a vyústění byla branka Péti Ďurici po rohovém kopu. Zbytek utkání jsme si už zkušeně pohlídali a mohli jsme si v kabině zařvat náš vítězný pokřik! Chtěl bych za mě, za Michala Kováře a za Jardu Šestáka poděkovat všem hráčům za jejich přístup v první polovině soutěže a že jsme se usadili na prvním místě tabulky bez ztráty bodu. Toto za celou svou fotbalovou kariéru nepamatuji! Je to super výsledek všech, kteří se tady ve Fulneku kolem fotbalu pohybují...



Sestavy


FK Pustějov
J. Zindler [-] - M. Zwinger [-] , L. Kocmich [-] , F. Tomášek [-] , V. Zachar [-] , D. Lazaridis [-] , J. Dresler [-] , D. Stix [-] (73. J. Tomášek [-] ) , D. Dluhoš [-] , V. Hochman [-] , R. Durec [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - O. Murin [-] , V. Lachký [-] - M. Houfek [-] , J. Špitalík [-] , M. Kovář [-] , L. Vašina [-] (75. J. Zalacko [-] ) , J. Stratil [-] - J. Šesták [-] , P. Ďurica [-] - R. Krása [-]

ŽK: 20. D. Lazaridis , 38. R. Durec , 45. J. Dresler , 78. F. Tomášek - 20. O. Murin , 25. M. Houfek , 37. P. Ďurica , 40. M. Rozsypal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - VALOŠEK Vladimír, MIKYSKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.