0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hukvaldy znovu nebodovaly


Branky


37. T. Kremel , 39. F. Bartoň , 59. R. Holeňa , 84. D. Petr
0

Domácí Hukvaldy na svém hřišti přivítali hosty ze Starého Jičína a jediný záměr byl získat aspoň nějaky bod a neutrpět tak další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas naznačoval jak to všechno dopadne

Starý Jičín začal utkání aktivně, už ve třetí minutě vedl na rohy 0:2. Na těžkém terénu se hrál oboustranně opatrný fotbal bez šancí, Hukvaldy pozorně bránily a podnikaly ojedinělé protiútoky a po jednom z nich po ose Procházka – Niemczyk – Galus – Volný moc nechybělo, aby se po dlouhé době radovali z gólu.

To běžela 22. minuta a stav 0:0 odpovídal nemohoucnosti obou týmů. Jenže hosté zásluhou Kremela a Bartoňe vstřelili během dvou minut, dvě branky a jako v Jeseníku byl poločasový stav 0:2 v neprospěch domácích. Za tohoto výsledku skončil první poločas tohoto utkání.

 



Hukvaldy přezimují na posledním místě tabulky

Trenér domácích chtěl znovu oživit útočnou sílu, jenže trojice hroťáků Tomek – Volný – Galus si za celý poločas nevypracovala žádnou šanci, brankáře hostů Strnadela prakticky neohrozili a chyby v obraně soupeř trestal.

 

V 58.minutě Holeňou a v 83.minutě Petrem a konečný výsledek 0:4 je pro tým kolem Michala Vichera ještě milosrdný. Desátou podzimní porážkou zakončili hukvaldští tragickou půl sezónu, po které přezimují na posledním fleku a na nesestupové příčky ztrácí zatím 4 body. Dohrávka Pustějov : Vlčovice může ztátu ještě zvýraznit.

 

Zdroj/foto: martinblahuta8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: „Dvě závěrečné porážky 0:4 jsou ostudné, takhle se o záchranu nehraje! V závěru jsem se opět styděl nad disciplínou většiny hráčů, kdybychom tak hráli fotbal jak kritizujeme rozhodčí a soupeře, jó to bychom měli bodů o hodně více.Já to však určitě nevzdávám, uděláme vše možné i nemožné abychom soutěž zachránili, ale rozdíl mezi OP a 1.B. třídou, zvláště tou jičínskou skupinou je velký, hodně velký, dnešní utkání to jen potvrdilo, bohužel.“




Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - J. Volný [-] (83. E. Válek [-] ) , J. Chamrad [-] , M. Galus [-] , J. Niemczyk [-] (69. P. Grufik [-] ) , J. Ermis [-] , M. Tomek [-] (75. Z. Bůžek [-] ) , M. Procházka [-] , M. Mlčoch [-] (46. P. Plichta [-] ) , Z. Velart [-] (77. A. Holub [-] ) , M. Vicher [-]

FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - T. Kremel [-] , O. Maňák [-] (65. D. Janovský [-] ) , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (66. P. Pham [-] ) , L. Bajer [-] , A. Kotešovec [-] (46. M. Podešva [-] ) , P. Janovský [-] (46. R. Holeňa [-] ) , M. Šrom [-]

ŽK: 29. M. Procházka , 58. J. Ermis , 81. P. Grufik , 88. M. Galus - 44. F. Bartoň .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: DYTKO Gustav - KROKOSZ Zdislav, ŠIMÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.