2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dešti, bahně i větru Ostravice bez bodů


Branky


21. M. Šrom , 49. D. Petr
0

 V posledním utkání venku na podzim jela Ostravice do Starého Jičína, který byl před tímto utkáním jen o tři body před Ostravicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravice nechtěla prohrát a tak bojovala

Na těžkém terénu a za silného větru nastoupili hosté ve stejné sestavě jako předešlé utkání, chyběli jen Rozkydal a Zajac. Němec, Žižka a Pavelec, ti všichni již tuto část sezóny z různých důvodu ukončili. Ostravice nechtěla prohrát a bodovat, ale nebylo to pro hosty jednoduché. 

Koncovka a branky to je slabina Ostravice a opět je to stálo výsledek a ztrátu dvou branek, kterou již nedokázali dohnat. Začátek utkání se hostům, ale vyvedl soupeř spoléhal na nakopávané míče, ty si hosté dokázali pohlídali a škoda že střela Stýskaly z 5. minuty, která neměla potřebnou přesnost. 

Poté se nic extra zvláštního nedělo, utkání bylo bojovné, oba týmy hrály jednoduše, jelikož se kombinovat moc nedalo. Soupeř z nenápadné střely jde do vedení, kdy ve 21. minutě je přesná střela poháněna větrem a na vápně tečována a tak Boháč nemohl zasáhnout. Jednalo se o první střelu soupeře na branku.

Ve 29. minutě se po kombinaci zálohy dostal míč k Platošovi, ale tomu chyběl možná krok k tomu, aby zakončil. Také ve 29. minutě jde Starý Jičín do brejku, ale tentokrát Boháč Ostravici drží ve hře. Konec poločasu patřil krajnímu obránci hostů L. Ledvoňovi. Nejprve se dvakrát sbíral ze země po otřesech do hlavy, ve chvílích kdy trochu odpočíval v útoku, měl obrovskou šanci, která jen podtrhla slabou koncovku Ostravice. 

Ve 40. minutě se po autu dostává do šance Dušík, ale jeho střelu brankář vychytal avšak míč vyrazil jen na nohu L. Ledvoně, který má před sebou půl odkryté branky, ovšem ten trefuje jen pravou tyč a míč se po brankové čáře odráží mimo. Veliká škoda, vyrovnanému zápasu by slušel remízový poločasový výsledek..

Venku se Ostravici nedaří

Cílem hostů bylo zůstat trpělivý, čekat na chybu soupeře a utkání zdramatizovat. 

Paradoxní také bylo, že se vítr otočil a tak i druhém poločase hráli hosté proti němu. 

Ve 49. minutě zahrávají domácí přímý kop z pravé strany daleko od branky. Míč byl ale kopnutý tak dobře, že jej nikdo nedokázal z ostravické obrany vyhlavičkovat pryč a míč padá až za překvapeného Boháče, který měl zcela zakrytý výhled. Zbytečná branka tedy opět posílá Ostravici do stavu 2:0 pro soupeře, asi po sedmé v sezóně. 

Logicky museli hosté  hru otevřít, ale veškeré jejich náznaky končí u hranice vápna, chybovali vlastní nepřesností finální přihrávky. 

Tutovku měl na noze v 60. minutě Platoš, který využil náběhu a akci Dušíka, avšak ani z malého vápna nedokázal míč dostat do sítě. Starý Jičín měl pak v závěru dvě brejkové situace, po kterých mohl přidat rozhodující branku, ale jednou měl Boháč štěstí, kdy střela trefila jeho rukavice, v druhém chytá útok soupeře. 

Podzimní venkovní bilanci tedy Ostravice nerozšířila a před posledním utkáním s Kopřivnicí má na tohoto soupeře jen bod k dobru...

 

 

 

Zdroj: webové stránky TJ Sokol Ostravice



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Názor diváka: Dneska se jen potvrdilo v čem se trápíme. Nedáme gól a soupeř lehce skóruje s nenápadné akce. Kombinačně sice hrajeme dobře, ale veškerá akce končí u vápna, buď nevystřelíme vůbec, nebo nepřesně přihrajeme. věřím ale že poslední utkání doma zvládneme a přezimujeme v klidném středu tabulky...



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - P. Janyška [-] (80. R. Holeňa [-] ) , O. Maňák [-] (85. M. Podešva [-] ) , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , L. Bajer [-] , V. Folberger [-] (46. A. Kotešovec [-] ) , D. Hatlapatka [-] (85. D. Janovský [-] ) , P. Janovský [-] (73. P. Pham [-] ) , M. Šrom [-]

TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - V. Jandek [-] , M. Dušík [-] (83. V. Mendrek [-] ) , L. Ledvoň [-] (61. J. Březina [-] ) , M. Stonavský [-] (80. L. Sloboda [-] ) , A. Platoš [-] (61. T. Horňák [-] ) , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , R. Přasličák [-] , M. Ledvoň [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALOŠEK Vladimír - HRŇA Petr, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.