0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá desátý zápas bez porážky v řadě nepřidala, doma podlehla lídrovi z Fulneku


Branky


0

Druhou porážku v probíhajícím ročníku utrpěli fotbalisté Tiché, když ve třináctém kole CANIS 1.B třídy, sk. D podlehli prvnímu Fulneku nejtěsnějším poměrem 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Zatímco hosté dorazili k tomuto utkání takřka kompletní, domácí trenér Janáč měl opět starosti se sestavou. Z kádru A-týmu totiž postrádal více než třetinu hráčů, přičemž nově se musel obejít bez služeb svých dvou nejlepších střelců – Kociána a Švrčka.

Domácí fotbalisté, vědomi si značné síly suveréna soutěže, hráli od úvodního hvizdu v hlubokém bloku a favorita v první čtvrtině zápasu nepustili k jediné střele na branku. Pikulíka tak paradoxně nejvíce vystrašil nevydařený Vašinův centr, který s pomocí břevna vytáhl na rohový kop.  

Až po půlhodině hry začali Fulnečtí nacházet okénka v jinak precizně fungující defenzivě Tiché. S hlavičkou Ďurici, pokusem Černína i tečovanou ranou Jana Šestáka si ale Pikulík dokázal poradit. A jelikož domácí v první půli Rozsypala pořádně neprověřili, odcházely týmy do kabin za bezbrankového stavu.

Utkání rozhodla umístěná střela Vašiny

První výraznější šanci Janáčova výběru měl na svědomí Fojtík, jehož únik ale na poslední chvíli zastavil vracející se Špitalík. Gólu se nakonec diváci dočkali po hodině hry, kdy si na zpětnou přihrávku Jana Šestáka naběhl Vašina, jenž z deseti metrů napálil míč přesně do šibenice – 0:1.

O tři minuty později se mohl do střelecké listiny zapsat rovněž Jan Šesták, ale z ideální pozice mířil vedle. Čtvrt hodiny před uplynutím řádné hrací doby však hostům zkomplikoval cestu za dalším vítězstvím Černín, když zezadu podrazil unikajícího Blažka a po druhé žluté kartě zamířil předčasně pod sprchy.

Tichavjané proti oslabenému soupeři vycítili šanci. V napínavém závěru mohl vyrovnat Fajčák, jenže svůj pokus nevměstnal mezi tři tyče. Vzápětí rozhodčí Fanc střetnutí ukončil a Tichá tak podruhé v sezoně vyšla bodově naprázdno. Fulnek naopak zůstává i nadále stoprocentní.

 

Zdroj: webové stránky SK Tichá



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: Předpokládali jsme,že se soupeř nebude nějak hrnout do útoku a to se i potvrdilo.Bránili v devíti hráčích a první poločas se prakticky k ničemu nedostali. Hrálo se většinou na jejich půlce. My jsme si vypracovali jednu vážnější šanci a tu jsme bohužel neproměnili. O přestávce jsme si řekli že musíme hrát trpělivě a že nějaké ty šance přijdou. Ve druhém poločase jsme opět dobývali branku domácích a výsledkem byla pěkná branka Ladi Vašiny po přihrávce Honzy Šestaka. Ke konci zápasu se i Tichá tlačila před naši branku,měli i nějaké šance, ale naštěstí pro nás bez úspěchu. Bylo to těžké utkání a vezeme si důležité tři body.Teď to jen potvrdit příští týden v Pustějove.



Sestavy



Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - V. Lachký [-] , O. Murin [-] - M. Houfek [-] , J. Stratil [-] , M. Kovář [-] , J. Špitalík [-] , L. Vašina [-] , J. Černín [-] - J. Šesták [-] , P. Ďurica [-]

ŽK: 43. J. Závodný - 73. J. Černín , 76. O. Murin , 78. J. Šesták . ČK: 76. J. Černín .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FANC Josef - KRIŠTOF Adam, PŘEČEK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.