4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devátá podzimní porážka Hukvald


Branky


16. L. Burget , 36. L. Burget , 64. L. Burget , 67. L. Burget
0

Téměř totožná sestava a rozestavení, jak z povedeného, ale nebodového utkání s Veřovicemi, nastoupila za větrné vichřice v Jeseníku nad Odrou na hřišti mimořádných kvalit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Možná chyba rozhodčího, uškodila hukvaldským....

U hostů nastaly pouze dvě změny v sestavě, brankář Kavka ( hosté ho hmuseli využít jako náhradního hráče do pole ) a Hubeňáka vystřídali v bílých dresech z logem HUKVALDSKÉHO PIVOVARU Sasín a Velart. 

Oba týmy se do prvního gólu zastřelovali, ze strany Jeseníku Horák a od hukvaldských Volný, ale brankáři byli pozorní. První nepozornost v utkání má svědomí Picmaua, ten možná chybným posouzením ofsajdu nepustil do gólovky Galuse: „vím, že to mají pomezní těžké, ale tentokrát to složité nebylo,stál jsem přesně v úrovni rozhodčího a hráčů,  ofsajd to nebyl ani omylem“ čertil se trenér hostů Blahuta. 

 A tak místo možného vedení, prohrávají Hukvaldy po brance Burgera v 15. minutě 1:0. V 25. minutě mohl srovnat stav na 1:1 Volný, jenže trefil pouze boční síť po geniální přihrávce Niemczyka. Deset minut před poločasem zvyšuje znovu Burger na 2:0 a tak končí i první poločas ve kterém měli domácí silný vítr v zádech.

 

Bílomodrým se ani čestná branka dát nepodařila

 Trenér Hukvald zcela změnil sestavu i rozestavení do druhého poločasu s cílem, s výsledkem něco udělat: Sasín – Velart, Procházka,Ermis, Mlčoch – Chamrád, Vicher, Niemczyk – Tomek, Volný, Galus. V 50. minutě měl na kopačce kontaktní gól Tomek, ale výborný centr Galuse poslal hostující mladíček z „pětky“ mimo! 

V 61. minutě Volný dociluje po sklepnutí Chamráda branky, tu však „sudí“ Dvořák pro údajný útočný faul neuznává! „ To už raději ani nebudu komentovat, jen jsem rád, že chybu rozhodčího uznal i domácí trenér Takáč, a za to si ho nesmírně vážím.“ komentoval charakter trenéra Takáče, kouč hostů.  Frustrovaní hosté během tří minut inkasovali další dvě branky a bylo po zápase. 

Bílomodrým se nepodařila dát ani čestná branka, byť Tomek k ní měl hodně blízko a při možná penaltovém zákroku na Galuse se nepískalo. Po deváté podzimní porážce jsou hukvaldští dál právem poslední! Už jim zbývá poslední pokus o druhé podzimní vítězství a to doma se Starým Jičínem.

 

Zdroj/foto: martinblahuta8.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: „Někdo poslední být musí, jsme tam asi právem, nedáváme šance, v každém utkání uděláme spoustu chyb. Na utkání jsme přijeli ve 13 hráčích, z toho dva gólmani a to je potom těžké nějak hru oživit. Jeseník vyhrál zaslouženě, pomoc od rozhodčích nepotřeboval, přesto přišla, ale rozhodčí nám to určitě neprohráli, prohráli jsme si tento další důležitý zápas sami. Už nebudu říkat, že to musíme příště zlomit, těch pokusů už bylo dost a zisk pěti bodů za podzim, je ostudou celého týmu, ale především je to moje vizitka. Možná bude mužstvo na jaře potřebovat nový impuls, ten můj nefunguje."



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - L. Grulich [-] , J. Burget [-] (80. P. Goláň [-] ) , R. Frýdl [-] , P. Horák [-] (76. J. Strnad [-] ) , J. Goláň [-] , L. Burget [-] (87. L. Palička [-] ) , P. Urbanovský [-] (85. D. Shaparenko [-] ) , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - J. Volný [-] , J. Chamrad [-] , M. Galus [-] , J. Niemczyk [-] (64. L. Kavka [-] ) , J. Ermis [-] (72. E. Válek [-] ) , M. Tomek [-] , M. Procházka [-] , M. Mlčoch [-] , Z. Velart [-] , M. Vicher [-]

ŽK: 34. J. Goláň - 53. Z. Velart , 88. M. Galus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - SEIDLER René, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.