3:4
(1:2)
13. T. Chuděj (p.)
37. A. Sucháček
68. K. Pop
75. P. Pop
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálovšti dali o jeden gól více a proto zvítězili


Branky


11. M. Hanko , 47. R. Knybel , 51. M. Černoch - 13. T. Chuděj (p.) , 37. A. Sucháček , 68. K. Pop , 75. P. Pop
0

V chladném a deštivém odpoledni zavítali hosté z Pustějova na hřiště velmi silného celku AFC Veřovice. Do Veřovic jeli hosté s respektem, protože domácí v dosavadním průběhu sezóny ztratili body pouze v jediném utkání, a to na půdě favorizovaného Fulneku. 

Terén byl velmi těžký, hřiště podmočené a na pár místech dokonce i kaluže. Hrálo se docela od podlahy a chvílemi to dost jiskřilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dopadl lépe pro hosty

Domácí začali poměrně zhurta a tlačili se před Neckáře, ale buď bylo zakončení nepřesné nebo náznaky šancí přerušila obranná řada Spálova.

V 10. minutě chtěl posunout malou domů Sucháček, ale bohužel se vykoupal v kaluži a míč se v ní zastavil, toho využil hbitý útočník domácích Hanko, který si navedl míč do ideální střelecké pozice a nedal Neskářovi šanci – 1:0. Domácí se ovšem neradovali z vedení dlouho, protože už ve 13. minutě byl ve vápně faulován hrající kouč Kiša a rozhodčí nařídil pokutový kop, který ač nadvakrát proměnil Tadeáš Chuděj  - 1:1.

Hrálo se oboustranně poměrně tvrdě a některé zákroky na kluzkém terénu byly hodně nebezpečné Už ve 20. minutě musel pro zranění kolene střídat spálovský O.Klevar. Veřovice chtěli strhnout vedení zpět na svoji stranu, ale jejich útoky brankou neskončily, ale zato se prosadil Spálov, když skvěle rozehrál rohový kop Patrik Pop a posadil ho přesně na hlavu stopera Sucháčka jež nedal přesnou hlavičkou domácímu gólmanovi Fojtíkovi žádnou šanci – 1:2  - (37. minuta)

Ve 43. minutě ještě zahrozil pěknou střelou obránce Kostka po pěkné akci na levé straně, ale brankář Fojtík se vytáhl dobrý zákrokem. Za vedení Spálova 2:1 se šlo i do kabin.

 

Spálov bojoval a vyhrál

Přání, co nejdéle neinkasovat branku ve druhém poločasu  vzalo velice brzy za své – 47. minuta, domácí rozehrávají rohový kop, míč se dostává na malé vápno k nekrytému R. Knybelovi, který nekompromisně prostřeluje spálovského gólmana – 2:2.

Uběhly sotva 4. minuty a domácí šli do vedení, cca na 22 metrech byl faulován jejich hráč a Veřovice dostali možnost rozehrát trestný kop, k míči se postavil M. Černoch a umně ho zatočil k levé tyči, brankář neměl šanci – 3:2. Pak se hra přeci jen trochu srovnala a i Spálov se dostal do nadějných příležitostí, v 68. minutě se odehrála na velkém vápně sourozenecká spolupráce , kdy míč přistrčil Patrik Pop svému bráchovi Karlovi a ten takovou nenápadnou střelou poslal míč k levé tyči, kde Fojtík neměl nárok být – 3:3.

V 75. minutě se odehrála opět na velkém vápně podobná situace, ale zapojil se do ní tentokrát R. Ambrož, který  přihrál na vápně proti noze P. Popovi, který bombou do pravé šibenice převrátil misky vah na stranu Spálova – 3:4. Domácí se ovšem s takovým výsledkem nehodlali smířit, zakousli se do spálovských a zle jim zatápěli, v posledních 15. minutách předvedl tři fantastické zákroky na čáře gólman Neckář, domácí si vytvořili v závěru opravdu drtivý tlak a jen shodou náhod se jim nepodařilo alespoň vyrovnat ani v 5ti minutovém prodloužení.

Výsledku by sice více odpovídala remíza, ale Spálov dal přece jen o jeden gól a proto zvítězil.

 

Zdroj: Luděk Remeš - sekretář TJ Spálov



Ohlasy k zápasu



TJ Spálov
Luděk Remeš - sekretář TJ Spálov: "Bylo to oboustranně bojovný fotbal s množstvím osobních soubojů na těžkém terénu, chvílemi dost vyhecovaný, padlo hodně pohledných branek ,takže klobouk dole před všemi aktéry. V každém případě jsou to pro Spálov velmi cenné body."



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Šimíček [-] , L. Pítr [-] (69. J. Bartoň [-] ) , M. Černoch [-] , M. Hanko [-] (63. A. Šimíček [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] (87. D. Hrivňák [-] ) , M. Moravec [-] (46. O. Matúš [-] ) , R. Knybel [-] , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , J. Kostka [-] - P. Pop [-] (85. M. Anděl [-] ) , O. Klevar [-] (20. K. Pop [-] ) , R. Kiša [-] (79. V. Maršálek [-] ) , F. Zálešák [-] , L. Šima [-] - R. Ambrož [-] (89. V. Král [-] ) , T. Chuděj [-]

ŽK: 20. M. Adamec , 62. L. Pítr - 15. R. Ambrož , 17. L. Šima , 58. J. Kostka , 69. R. Kiša , 88. V. Maršálek , 90. T. Neckář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - VRÁNA Jaroslav, ŠTĚPJÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.