5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov po dvou prohrách zabojoval


Branky


42. L. Šima , 59. L. Šima , 69. P. Pop , 83. M. Anděl , 89. O. Klevar - 85. A. Georgiovský
0

Za nevlídného počasí na domácím hřišti přivítali hráči Spálova hosty z Fryčovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hned na začátku utkáni

Od začátku bylo vidět, že hosté mají ve svém středu hbité fotbalisty a zápas nebude jednoduché. Už v 7 minutě musel předvést výborný zákrok domácí gólman Neckář, kterého řádně protáhl hostující hráč, který se prodral za domácí obranu a zakončil zleva.

Domácí Spálov se snažil hrát kombinačně od obraných řad, ale hlavně jeho finální část je hodně kostrbatá. V 19.minutě po standardce hostí se na vlastní šestnáctce zmocňuje míče Luděk Šíma a upaluje do otevřené obrany hostí, cca 7 metrů na útočné polovině ho posílá na zem hrubým faulem hostující obránce Holub, rozhodčí vyhodnocuje zákrok jako hrubé nesportovní chování a uděluje červenou kartu.

Po vyloučení hráče se hosté zlobí na rozhodčího, ale obraz hry zůstává i dále stejný , za zmínku stojí povedená rána Reného Ambrože cca ze 20 metrů, kterou zneškodnil brankář hostí Ivánek. Ve 39. minutě se hosté znovu dostávají do velké šance, kdy se jejich hráč zbavil obránce Sucháčka, ale naštěstí pro domácí neproměnil. Ve 42 minutě se ke střele ze 20 metrů dostává hrající trenér Kiša, jeho povedenou ránu vyráží hostující gólman pouze do míst, kde je Luděk Šíma a pro něj není problém míč dopravit do sítě – 1:0 , za tohoto stavu se jde také do kabin.

Domácí si výhru pohlídali

Hned zkraje druhé půle se dostává ke střele zprava R.Ambrož a jen o kousek míjí zadní tyč. V 59. minutě povedená přihrávka ze zálohy na L. Šímu, který je osamocen na velkém vápně  a s přehledem podél brankáře zvyšuje na 2:0.

O 10 minut později po pěkné kombinaci R. Ambrože a L.Šímy po pravé straně hřiště, centruje druhý jmenovaný na malé vápno, kde nachází volného Patrika Popa a ten zkušeně zakončuje  - 3:0. Hosté se snaží hrozit rychlými brejky, ale ty se daří řešit obraně nebo brankáři Neckářovi, který včas a dobře vybíhá.

V 83. minutě, kdy už do hry naskočili i všichni hráči z lavičky se jeden z nich prosazuje, také gólově, po centru zprava od R. Ambrože nachází míč nekrytého M. Anděla  - 4:0. V 85. minutě se hosté radují ze vstřelené branky, cca z hranice velkého vápna překonává A. Georgiovskýdomácího Neckáře – 4:1. Výsledkovou tečku za utkáním dělá v 89. minutě O. Klevar, který dostal středem hřiště přesnou přihrávku od T. Chuděje a nedal brankáři hostí šanci – 5:1.

Výsledkově sice jasná záležitost, ale tak jednoznačné to na hřišti nebylo, důležité je, že domácí bojovali a po dvou prohrách v řadě se jim podařilo zase bodovat.

 

Zdroj: Remeš Luděk, sekretář TJ Spálov

 

 



Sestavy


TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] (83. V. Král [-] ) , V. Maršálek [-] , J. Kostka [-] - P. Pop [-] , L. Šima [-] (69. T. Chuděj [-] ) , F. Zálešák [-] (61. K. Pop [-] ) , R. Kiša [-] (78. M. Anděl [-] ) , O. Klevar [-] - R. Ambrož [-]

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - L. Nevlud [-] , P. Janek [-] , J. Šponiar [-] , L. Staněk [-] , A. Holub [-] , A. Georgiovský [-] , R. Zahradník [-] (65. J. Rumel [-] ) , F. Volný [-] , N. Avetisyan [-] , I. Vrtný [-]

ČK: 19. A. Holub .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.