Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství...


Branky


0

Hukvaldy prohrály už po osmé na podzim, dál uzavírají tabulku 1.B. třídy a přitom začátek utkání vypadal pro domácí tak nadějně....?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl na straně domácích

Už ve druhé minutě Niemczyk vysunul Galuse, ale brankář Sypták se nenechal překvapit. 

Galus ve 12. minutě prosvištěl kolem obránců hostu, ti ho v „16“ faulovali a rozhodčí Poledník neváhal – penalta! Tu bezpečně proměnil Ermis a tak se domácí ujímají vedení 1:0. O minutu později je v šanci hostující Černoch, ale nepodařilo se mu zakončit a proto stav zůstává stejný naštěstí. Po třech gólových šancích Veřovic, které zázračně zmařil Kavka, je ve 28. minutě srovnáno na 1:1, autorem branky je bývalý hráč Hukvald Šimíček. To už na hřišti není zraněný Hubeňák, kterého nahradil Velart.  Do poločasu byly k vidění dvě šance na obou stranách, za domácí to byl Niemczyk a Galus. Poločasový remízový stav nadprůměrného utkání museli ona trenéři přijmout s pokorou.

Jedna chyba rozhodla

Ve druhém poločase hosté své umění ještě více vystupňovali, naštěstí domácí stopér Vicher v 52. minutě ještě zabránil jistému gólu odkopem z brankové čáry za už překonaným Kavkou.  Další kvalitní zákrok si Kavka připsal v 57. minutě, když vytěsnil na roh střelu výborného Černocha. Výborně hrajícího Vichera v 61. minutě zradil terén a snad jedinou chybičku ikony domácích potrestal Košelík 1:2. Po zranění se do sestavy vracející Volný, který mohl srovnat v 64. minutě, ale brankář Sypták byl opět na místě. Veřovice v 72. minutě zvyšují už na 1:3, Černoch trestá nedorozumění hukvalsdké obrany. Kontaktní branku mohl vsítit Volný, ale jeho pohotová hlavička končí mimo.  Přestože v závěru hráli domácí vabank, už se jim s nepříznivým stavem nepodařilo nic udělat.  Příznivé výsledky ohrožených celků ( Vlčovice, Odry, Fryčovice, Pustějov, Kopřivnice ) ještě dávají hráčum z Hukvald naději, že nemusí přezimovat na posledním místě, ale to musí vyhrát v Jeseníku a se Starym Jičínem.       Zdroj: m.martinblahuta8.webnode.cz  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: „Byli jsme kvalitnímu soupeři více než vyrovnaným soupeřem, všichni naši hráči podali výborný výkon, vyzvednout však musím Kavku, Ermise, Galuse i Vichera,je mi líto Michala, že jeho chybička rozhodla o utkání, těžko to nesl. Dnes jsme si nezasloužili prohrát, náš smutek má bohužel další pokračování.“

AFC Veřovice
mafo: "Hukvaldy hlavně v první půli předváděli velice rychlý a jednoduchý fotbal a tím nás přehrávali a v mnoha případech naši obranu přiváděli do "šílenství". Do druhého poločasu jsme již začali hrát trochu zodpovědněji a dost nám taky pomohla minela domácí obrany, po které jsme šli do vedení 2:1. Po třetí brance Černocha již jsme utkání dohráli v pohodě."



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
L. Kavka [-] - J. Volný [-] (70. A. Holub [-] ) , J. Chamrad [-] , M. Galus [-] , J. Niemczyk [-] (88. E. Válek [-] ) , J. Ermis [-] , M. Tomek [-] (86. Z. Bůžek [-] ) , M. Procházka [-] (54. P. Grufik [-] ) , M. Mlčoch [-] , D. Hubeňák [-] (21. Z. Velart [-] ) , M. Vicher [-]

AFC Veřovice
J. Sypták [-] - R. Košelík [-] , D. Šimíček [-] , L. Pítr [-] (55. M. Moravec [-] ) , M. Adamec [-] , A. Šimíček [-] (82. P. Švolba [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (46. A. Gold [-] ) , M. Černoch [-] (86. P. Paľo [-] )

ŽK: 56. J. Volný - 40. L. Pítr , 61. R. Knybel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - MATULA Sebastián, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.