Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průměrný výkon Kopřivnice na domácí nestačil


Branky


0

Hosté z Kopřivnice zavítali na hřiště FK Starého Jičína, který po vysoké prohře ve Fulneku chtěli zabrat a odčinit tak nevydařené utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý je zápal pro hru

Hosté to téměř ihned domácímu týpu po matném výkopu umožnili. Za celý první poločas kopřivničtí vyslali na branku domácích jedinou střelu Mirka Košárka, která skončila v síti. Po celý poločas se hosté jakoby hledali, chtěli hrát kombinační fotbal, ale možná i hrbolatý terén jim to neumožnil. 

Domácí byli důraznější, agresivnější s větším zápalem po vítězství. Kopřivnici se nepodařil zopakovat kvalitní výkon z minulého kola proti Jeseníku a individuální chyby rozhodly... Do šaten se šlo za těsného vedení domácích.

 

Naděje hostů vydržela jen do 75. minuty

Ve druhém druhém poločase se hostům podařilo hru vyrovnat a dostat se i tak do několika náznáků šancí například hlavička Honzy Špačka těsně mimo, s prudkým přízemním centrem si nedokázal poradit Filip Kudělka a ani prostrčení na Honzu Ollendra naznamenalo ohrožení domácí branky. 

V 60. minutě vybojova míč Honza Ollender, který se postaral o srovnání skóre na 2:2 a tím hostům dát naději. Škoda jen, že jim to vydrželo do 75. minuty, kdy je domácí zatlačili a po prohraném souboji a nevhodném řešení herní situace hosté inkasuji na konečných 3:2.

 

Zdroj: facebook FC Kopřivnice



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák, trenér: "Úspěch v mistrovském utkání je podmíněn především psychickou odolností jednotlivých hráčů, dnes v mužstvu převládalo více podrážděnosti, vznětlivosti z čeho pramení, že jsme působili jako špatně fungující tým a navíc, každý hráč si musi udržet určitou úroveň sebehodnocení (musí přijmout vhodnou kritiku od spoluhráčů v utkání a naopak)."



Sestavy


FK Starý Jičín
D. Hatlapatka [-] - M. Podešva [-] , O. Maňák [-] , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , D. Seidler [-] , L. Bajer [-] , V. Folberger [-] (71. J. Hanzelka [-] ) , A. Kotešovec [-] (58. J. Jurajda [-] ) , P. Janovský [-] (85. D. Janovský [-] ) , M. Šrom [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - T. Makový [-] (61. P. Marek [-] ) , M. Košárek [-] , M. Mička [-] - T. Nenutil [-] (39. J. Holub [-] ) , M. Makový [-] (80. J. Okřesík [-] ) , R. Petráš [-] , J. Závodný [-] , J. Špaček [-] - J. Ollender [-] , R. Hanzelka [-] (67. F. Kudělka [-] ) -

ŽK: 56. P. Janovský , 89. J. Jurajda - 24. J. Ollender , 78. J. Závodný .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KOLEČKÁŘ Antonín, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.