Střelecké hody pod fulneckým zámkem!


Branky


0

V sobotním odpoledni Fulnečtí na domácím hřišti přivítali celek ze Starého Jičína. Nutno podoktnout, že se jim tento celek v minulém ročníku nepodařilo ani jednou porazit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnečtí znovu potvrdili svou formu

Už od začátku zápasu bylo na Fulneckých hráčích vidět, jak jim na tomto utkání záleží. Možná i nepodceněnou přípravou a odhodlaním jim začátek utkání vyšel na jedničku. 

Běžela teprve 5. minuta utkání,  když si po trefě Honzi Špitalíka fulnečtí fanoušci mohli zařvát góóól. To ještě netušili, že si takto zařvou ještě devětkrát!!!

Domácí měli štěstí na začátku prvního poločasu kdy za stavu 1:0, svým skvělým zákrokem podržel svůj tým brankář Martin Rozsypal.

V prvním půli utkání zkompletoval svůj hattrick Petr Ďurica  a  jeho parťák z útoku Jan Šesták se trefil 2x do soupeřovy brány z toho jedenkrát z pokutového kopu, na konci poločasu se ze standartní situace se trefil Jan Jurajda a snížil na 6:1 za tohoto stavu se šlo do kabin.

Opravdu velký gólovy příděl v prvním poločase, kterým domácí zřejmě rozhodli o vítězi tohoto útkání.....

Fulnek nemilosrdně nadělil soupeři desítku

Druhý poločas už byl převážně v režii domácích. Útočné fulnecké duo Petr Ďurica se trefil ještě jednou do brány hostů a  Jan Šesták si ještě připsal 2 trefy do soupeřovy brány a mohli tak dát šanci zahrát si také hráčům z lavičky....

V 79. minutě se jako poslední do listiny střelců zapsal střídající Michal Houfek, který se trefil krásnou střelou z poza šestnáctky a završil tak střelecké hody domácích na konečných 10:1.

Tolik gólů domácí naposledy nabalili, ještě v okresním přeboru celku ze Štramberku.

Svým výkonem, nejen v tomto zápase stvrzují fulnečtí opravdu  skvělou týmovou práci ale i své odhodlání hrát dobrý fotbal a splnit své ambice a to postoupit do vyšší třídy. Tenhle zápas byl i pro diváky velmi atraktivní a na góly bohatý a určitě se bylo na co dívat. 

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek

 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: ...rozhodnuto bylo již po třiceti minutách kdy jsme vedli už o pět branek. Hosté ze Starého Jičína nás mohli ohrozit jen ze standartních situací a z jedné z nich jsme i dostali branku. Trošku jsme měli štěstí na začátku prvního poločasu kdy za stavu 1:0 pro nás, vyškrábl střelu hostí brankář Rozsypal. To však bylo z jejich strany vše a průběh zbytku utkání jsme měli plně pod kontrolou. Hráčům děkuji za předvedený výkon. Všichni odvedli na hřišti kus poctivé práce. Divákům se musel tento zápas bohatý o krásné góly líbit. Jedeme dál! Už se musíme plně koncentrovat a připravovat na další utkání kdy zajíždíme do Oder, kde nás čeká derby...




Počet diváků: 220. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - GALÁSEK Michal, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.