1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra pro Ostravici v Odrách


Branky


0

K dalšímu venkovnímu zápasu jela Ostravice do Oder, které stejně jako Ostravice neprožívají ideální start do soutěže. Domácí měli dokonce jen tři body a tak byla otázka, který tým toto utkání zvládne a nastartuje se k lepším zítřkům. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změna rozestavění Ostravici pomohla?

Zápas se hrál za silného deště, přesto bylo hřiště velice dobře připraveno. Ostravici chyběla zraněná brankářská jednička Boháč, ale  nestárnoucí „Voky“ ukázal, že se stále hosté o něj můžou opřít. Chyběl také trenér Vranay, který se zotavuje po operaci kolena. 

Ostravice se po minulých nezdarech rozhodla o změnu rozestavení na 4-5-1 s obrannou dvojicí Jucha a Jandek, vepředu Sloboda a pouze na lavičce zkušení Platoš s Rozkydalem. Hosté začali aktivně a už v 10. minutě pěkně zakombinoval Stýskala, spolu se Stonavským, kterému chyběly centimetry ke gólovému zakončení. O minutu mohli jít znovu hosté do vedení, ovšem střelu výborně hrajícího Stýskaly zastavila pravá tyč. 

V 16. minutě poprvé zahrozili domácí, ale Vokal si se Závarem ve vápně poradil. Zasloužené vedení Ostravice přišlo v 30. Minutě, kdy si hosté vypracovali sérii rohů, po jednom z nich se odražený míč vrátil ke Stýskalovi, který razantní kolmou střelou z pravé strany hřiště trefil přesně pod levý roh branky a otevřel tak skóre. Odry se do šancí dostaly spíše jen z chyb hostů po jejich rozehrávce, v 43. minutě se nepodaří odkopnout správně míč a dělovku Oder vytahuje Vokal na roh. Poločas tedy končí vedením hostů z Ostravice.

Nakonec to byli hosté, kdo si sebou odvezli všechny body.

Pokyny hostů do druhé půle byly jasné. Udržet stav, navýšit ho a odvézt si z Oder tři body. Bohužel, ale zaspali nástup a koledovali si o gól. Ten přišel brzy. Po ztrátě míče domácí vybojovali roh a po něm z malého vápna zcela nepokrytý hráč domácích hlavičkuje za bezmocného Vokala. 

To Odrám dodalo trochu sil a hned o pár minut později zasahuje opět Vokal a po další hlavičce domácí trefují břevno. Tady měla Ostravice štěstí. A i zde platí pravidlo nedáš,dostaneš a po rychlé kombinaci hostů se po ose Stýskala – Platoš, kdy první jmenovaný v 58. minutě střelou z hranice vápna na bližší tyč nedává domácímu brankáři šanci. Ostravice si tímto bere vedení zpět na svoji stranu. Odry hru otevřely, a hosté mohli v dalších útocích definitivně zápas rozhodnout, ale místo střel možná trošku zbytečně kombinovali a vymýšleli, jak míč do branky dostat.

V 67. minutě se ke střele dostal Platoš, který po poločase nahradil Slobodu, ale jeho střela neměla razanci. Odry hrozily spíš s nákopů, na těžkém podmočeném terénu skákal míč všem jinak, než by chtěli, ale do vyložené šance se nedostaly. Snad jen závar z 83. minuty, kdy po rohu míč proletěl celým vápnem a naštěstí minul pravou tyč. Ostravice tak toto vybojované utkání vyhrává a trochu se vzdaluje posledním celkům tabulky...

 

 

 

Zdroj/foto: webové stránky TJ Sokol Hukvaldy 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Názor diváka: „Naše hra byla zejména v prvním poločase vynikající, obrana, záloha i šance přicházely. Stejsky opět ukázal co má v noze a zápas si sám rozhodl. Ale makal celý tým. Nově složení stopeři Jucha i Jandek na jedničku, mladík Dušík ukazuje, jak dobrý to je hráč v devatenácti letech a útok se nám snad také prosadí. Nyní hostíme Tichou, která zahájila sezónu ve skvělé formě...“



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - J. Zapletal [-] , P. Fabiánek [-] , J. Vidlák [-] (38. M. Anděl [-] ) , J. Konrád [-] , E. Chuděj [-] , D. Frais [-] , Š. Holub [-] , L. Hurta [-] , F. Veselý [-] , J. Rybařík [-] (28. P. Essler [-] )

TJ Sokol Ostravice
D. Vokal [-] - M. Ledvoň [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , L. Sloboda [-] (46. A. Platoš [-] ) , T. Horňák [-] , P. Stýskala [-] , M. Dušík [-] (83. V. Mendrek [-] ) , R. Přasličák [-] (71. L. Ledvoň [-] ) , V. Jandek [-] , M. Stonavský [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: SEIDLER René - JANEČEK Jan, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.