Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z promočeného Spálova si Fulnek dovezl 3 body!


Branky


0

V nedělním odpoledni byl na programu znovu souboj o čelo tabulky. Kdy do Spálova dorazilo mužstvo z Fulneku.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku se bojovalo

Byli to domácí, kteří chtěli mužstvo hostů ihned v úvodu zaskočit výhodou známého prostředí a pokoušeli se presinkem a kolmými přihrávkama dostat míč za jejich obranu.

Náznaky šancí domácích, ale Fulnecká obrana dokázala odvrátit.

Hra se přelévala ze strany na stranu, mohlo za to i nepříznivé počasí, které oba celky potrápilo, ale i přes těžký terén byly k vidění pohledné kombinace na obou stranách. Hosté si také vypracovali v prvním poločase pár šancí, které ohrozily bránu domácích, ale i ta největší zůstala zkušeným Petrem Ďuricou nevyužita!

 

I z tohoto důvodu se šlo do kabin za stavu 0:0 a to i díky skvělému zákroku v závěru poločasu, který předvedl Fulnecký brankář Rozsypal Martin.

Druhý poločas již jen v režii Fulneku

Do druhého poločasu jakoby Spálov vůbec nenastoupil. A této možnosti mužstvo z Fulneku využilo naprosto dokonale!

V 51 min. načal představení Fulneckého útočného dua Ďurica Petr 0:1. Za šest minut ho následoval jeho parťák z útoku Šesták Jan 0:2.

 

V 59 min. to byl opět Ďurica Petr 0:3. A poté přidal ještě Šesták Jan další dvě trefy 0:4, 0:5 a zkompletoval tak svůj hattrick. Po tomhle útoku se již domácí na žádnou odpověď nezmohli....



Ohlasy k zápasu


TJ Spálov
Luděk Remeš: Soupeři gratuluji k vítězství a myslím, že proletí soutěží jako nůž máslem (jasný kandidát na postup) Teď nezbývá než se otřepat z kruté porážky a soustředit se na příští zápas opět na domácím hřišti, kdy přivítáme velmi silného soupeře z Mořkova.

Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: "První poločas byl vyrovnaný s množstvím šancí na obou stranách. Hlavně tyč a břevno Ďurici volalo po gólech. A když se parádním zákrokem v závěru poločasu zaskvěl brankář Rozsypal šlo se do kabin za nerozhodného stavu. Hráčům jsme o přestávce zdůrazňovali ať zachovají klid v koncovce, že další šance určitě přijdou. Ve druhé půli už jsme Spálov k ničemu vážnějšímu nepustili a třemi přesnými zásahy Honzy Šestáka a dvěmi Petra Ďurici jsme po zásluze zvítězili 0:5! Poděkování patří klukům za bojovnost a předvedenou hru. Jedinou kaňkou zápasu bylo, že jsme dostali od domácího mužstva jako bonus studenou vodu ve sprchách po zápase! To jen dokazuje jaký respekt vůči soupeřům ve Spálově mají! V sobotu nás čeká další utkání s Jeseníkem na který se musíme znovu kvalitně nachystat." Děkujeme našim fanouškům, že i přes nepříznivé počasí dorazili v hojném počtu!



Sestavy


TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] (46. J. Kostka [-] ) , V. Maršálek [-] , M. Anděl [-] (75. V. Král [-] ) - F. Zálešák [-] (64. K. Pop [-] ) , R. Kiša [-] (68. T. Chuděj [-] ) , O. Klevar [-] , P. Pop [-] - L. Šima [-] , R. Ambrož [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , V. Lachký [-] (83. P. Jurča [-] ) , O. Murin [-] , D. Mrkvica [-] (74. L. Kocún [-] ) - M. Kovář [-] , J. Špitalík [-] , L. Vašina [-] - M. Houfek [-] (46. J. Stratil [-] ) , J. Šesták [-] (76. J. Šesták [-] ) , P. Ďurica [-]

ŽK: 26. F. Zálešák , 41. R. Ambrož - 21. V. Lachký , 44. D. Mrkvica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - MALCHÁREK Zdeněk, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.