0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství


Branky


0

Hostům z Kopřivnice se tuto sezónu moc nedaří, možná i proto jejich trenér přistupil k větším změnám v sestavě a to se podle výsledku v tomto zápase vyplatilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FC Vlčovice první poločas odolávaly

K derby utkání mezi FC Vlčovice a FC Kopřivnice se museli hosté znovu obejít bez zraněných hráčů (P. Okřesíka, M. Štěpána, R. Hanzelky, M. Makového, T. Makového a M. Hradečného). Trenér hostů pan Svatopluk Chrobák provedl několik změn v sestavě jak v rozestavění, tak na hráčských postech což vedlo ke zlepšení hry.

 

V I. poločase se hostům podařilo postupně ovládnout a od 30. minuty už nedali hostům moc šancí to změnit. Domácí obrana s gólmanem J. Špačkem a stoperem R. Jalůvkou dlouho odolávala postupným útokům Kopřivnice.

Druhý poločas už byl v režii Kopřivnice

Až v 69. minutě po ukázkové kombinaci vyvezl M. Mičkova, uvolnil D. Hrušku, který naservíroval přihrávku J. Ollendrovi, který se nemýlil a poslal míč do sítě domácích.

Další dobrou práci odvel M. Kapsa, ale k úspěšnému zakončení zabránila bojovnost domácích beků, kteří odvraceli míče někdy i se štěstím. Hostům scházelo zakončení od záložní řady, kdy sice na mokrém terénu byla téměř každá rána na bránu nebezpečná, ale scházela větší odvaha a trpělivost k úspěšné střele z hranice šestnáctky.

I domácím, se několika střelami, podařilo ohrozit bránu Kopřivnice se kterými si ale T. Beňo poradil. A tak žádný další gól ani na jedné straně nepřibyl.

 

 

Zdroj: facebook FC Kopřivnice



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák, trenér: „Obrana dirigována R. Petrášem a M. Mičkou byla strůjcem našeho vítězství. Byl to kvalitní a bojovný výkon celého našeho týmu a věřím, že budeme pokračovat ve vítězném tažení.“



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
J. Špaček [-] - K. Myšák [-] (63. P. Balatka [-] ) , L. Harabiš [-] , D. Varga [-] , P. Chytil [-] , R. Jalůvka [-] , L. Polášek [-] , L. Velička [-] , P. Drozd [-] , J. Lichnovský [-] , M. Motúz [-] (46. A. Černošek [-] )

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - J. Okřesík [-] , M. Košárek [-] (79. D. Hostinský [-] ) - M. Mička [-] , T. Nenutil [-] (73. F. Šajtar [-] ) , J. Špaček [-] - M. Kapsa [-] , D. Hruška [-] - J. Závodný [-] , R. Petráš [-] , J. Ollender [-] (89. F. Kudělka [-] )

ŽK: 52. J. Lichnovský , 65. P. Balatka , 89. L. Polášek - 50. M. Mička , 87. J. Ollender .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: DYTKO Gustav - TOBOLA Libor, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.