0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodla šťastná trefa Tomáše Janáče


Branky


0

Premiérové vítězství v novém soutěžním ročníku si na své konto připsali fotbalisté Tiché, když udolali Jeseník nad Odrou na jeho vlastním pažitu 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Také do třetího utkání nové sezony vstoupili Tichavjané výtečně, avšak stejně jako v předcházejících dvou zápasech z úvodního tlaku nic nevytěžili. Nejblíže k otevření skóre byli po třech minutách hry, ale po akci Ondřeje Švrčka napálil Dominik Kocián pouze tyč.

Svěřenci trenéra Janáče měli mírně navrch, jenže do vyložených příležitostí se ve zbývajícím průběhu první půle nedostávali. Stejně si ale vedl taktéž Jeseník, který hrozil pouze ze standardních situací. Při té nejvýhodnější zastavil Pikulík ránu Polónyiho a do kabin tak odcházely oba celky za bezbrankového stavu.

Také vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, kteří se navíc ujali vedení. Zdarsa našel dlouhým nákopem Tomáše Janáče, jenž si naběhl mezi stopery a brankáře, a šťastnou střelou pod padajícím Macháčem otevřel skóre – 0:1.

Takáčův výběr, jenž v předcházejících dvou kláních vybojoval plný počet bodů, za nepříznivého stavu začal vystrkovat růžky, ale zajímavější šance si vytvářeli hosté. Ve dvou z nich se poté ocitl Ondřej Švrček, ale v obou případech narazil na připraveného Macháče.

V závěrečných minutách byl nejvíce vidět střídající Fojtík. Nejprve přímý kop z jeho kopačky proletěl nikým netečovaný až do branky, avšak díky zdviženému praporku pomezního rozhodčího Mitury, jenž zahlédl některého z nabíhajících Tichavjanů v ofsajdové pozici, zůstalo skóre neměnné.

V 85. minutě byl středopolař Tiché vidět podruhé. Tentokrát však v negativním smyslu, když po jeho zákroku dostali domácí k dispozici pokutový kop. Míč si vzal Horák, ale Pikulík jeho pokus vytěsnil do bezpečí a se svými spoluhráči se tak mohl radovat z prvního vítězství v sezoně 2017/18.

 

 

Zdroj: klubový web SK Tichá

 



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , M. Goláň [-] (46. P. Urbanovský [-] ) , J. Strnad [-] , P. Goláň [-] (70. D. Vaculík [-] ) , P. Horák [-] , J. Goláň [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-] , L. Palička [-] (59. D. Shaparenko [-] )

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (89. R. Blažek [-] ) , P. Zdarsa [-] (71. P. Fojtík [-] ) , T. Janáč [-] (80. J. Míčka [-] ) , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] (77. M. Tománek [-] ) , O. Švrček [-] , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-] , O. Balcárek [-]

ŽK: 31. P. Goláň - 57. P. Zdarsa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PÍSEČNÝ Lukáš, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.