V prvních 15. minutách to vypadalo, že se nám to i podaří, protože jsme byli lepším týmem na hřišti


0

 V dalším kole jsme cestovali na půdu nováčka soutěže, týmu FK Pustějov a věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, ale chtěli jsme potvrdit úspěšný vstup do nového ročníku a zkusit zabodovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A platilo pravidlo „nedáš-dostaneš“

Už v 7. minutě střílel na bránu René Ambrož, jeho zblokovaná střela se dostala ke Klevarovi a ten s pomocí teče domácího bránícího hráče otevřel skóre zápasu – 0:1

Ve 14. minutě je faulován a sám zahrává trestný kop ze zajímavé vzdálenosti R.Ambrož , ale jeho střela letí vysoko nad.

Hned v 16. minutě mohlo být skóre z našeho pohledu ještě veselejší, Šíma na půlce dává pěknou přihrávku do běhu R.Ambrožovi, ten zatahuje po pravé straně až k brankové lajně a pěkně proti noze nahrává Kišovi, jeho střelu mířící do brány stihl vytečovat domácí obránce nad.

 A platilo pravidlo „nedáš-dostaneš“, v 19 minutě domácí našli okénko ve spálovské defenzivě a kolmou přihrávku proměnil ve vyrovnávací gól Lazaridis – 1:1.

Bohužel už ve 23 minutě se domácím podařilo otočit skóre ve svůj prospěch, po centru z pravé strany se hlavou přesně na zadní tyč opět prosadil Lazaridis – 2:1.

 

 

Do konce poločasu se už skóre nepohnulo, i když zajímavé situace byly k vidění na obou stranách.

 

 

S cílem udělat něco s nepříznivým výsledkem nastoupil Spálov do druhé půle

Bohužel choutky na lepší výsledek vzali poměrně brzy za své...

V 54. minutě obešel pustějovský útočník ve vápně dva obránce Spálova a nahrál nalevo na nekrytého střelce podvečera Lazaridise, který nekompromisně zavěsil – 3:1.

V rozmezí dvou minut 57-58 se dvakrát předvedl výborným zákrokem domácí gólman Zindler, kdy nejprve vytěsnil na roh tvrdou střelu Klevara a po následném rohu i střelu Chuděje.

V 60. minutě zahrává cca z 18 metrů trestný kop R.Kiša ,ale míč jde těsně nad břevnem.

V 63. minutě už pomalu letěly ruce nad hlavu z radosti z kontaktního gólu, ale bohužel míč na brankové čáře odvrátil domácí obránce (Sucháček rozehrál z půlky trestný kop, na něj naskočil Klevar, překonal brankáře, ale obránce byl proti).

Ze snahy Spálova o vstřelení kontaktní branky se urodilo několik rohů a trestných kopů, ale žádný efekt nepřinesli.

 V 82. minutě bylo již o výsledku rozhodnuto, když si vybral slabou chvilku gólman Ambrož, trestný kop Lazaridise od levé lajny cca ze 40 metrů, proletěl nad jeho hlavou až do sítě – 4:1.

V 89. minutě, alespoň drobná korekce výsledku, když dlouhý aut Chuděje dostává za záda gólmana domácích A.Fegler (byl na hřišti sotva 10 vteřin) – 4:2 Bohužel hned po rozehrávce po vstřelené brance, domácí upravují na tříbrankový rozdíl – útočník Tomášek prochází středem, nejprve trefuje břevno, ale hned doráží hlavou do prázdné brány - 5:2.

 

 

Za okamžik ukončuje rozhodčí zápas...

 

Zdroj: postřehy pana Luďka Remeše, sekretář TJ Spalov



Ohlasy k zápasu



TJ Spálov
Remeš Luděk, sekretář TJ Spalov: Domácí rozhodli o své výhře velmi dobrou útočnou produktivitou, kdy proměnili šance, které se jim naskytli a z toho resultoval i výsledek, Spálovu nelze upřít snahu, ale zakončení a finální fázi něco chybělo.... Jednu výhradu směrem k domácím bych přece jen měl, a to že hráli až příliš za hranicí pravidel a často tvrdě faulovali (výsledkem bylo 6 žlutých karet), paradoxem je, že sami museli kvůli zraněním vystřídat už do 32. minuty tři hráče



Sestavy


FK Pustějov
J. Zindler [-] - M. Zwinger [-] , L. Kocmich [-] (19. R. Durec [10.0] ) , T. Kocmich [-] , F. Tomášek [-] , V. Zachar [-] , D. Lazaridis [10.0] , D. Stix [-] (77. J. Tomášek [-] ) , M. Jedlička [-] (57. V. Vu [-] ) , V. Dvořák [-] , V. Hochman [-] (23. A. Klein [-] )

TJ Spálov
T. Ambrož [-] - V. Maršálek [-] (83. M. Anděl [-] ) , J. Kostka [-] , M. Ondřej [-] , A. Sucháček [-] - F. Zálešák [-] (73. P. Pop [-] ) , R. Kiša [-] (88. A. Fegler [-] ) , R. Ambrož [-] , O. Klevar [-] - L. Šima [-] , K. Pop [-] (46. T. Chuděj [-] )

ŽK: 8. D. Stix , 42. M. Jedlička , 59. V. Zachar , 62. F. Tomášek , 63. R. Durec , 70. V. Dvořák - 11. A. Sucháček , 81. M. Ondřej , 85. L. Šima .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BERAN Jan - PŘEČEK Dušan, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.