Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blahuta Martin: "ale já dál svému týmu věřím"


0

Nezbývá mi nic jiného než hráčům Pustějova pogratulovat k vítězství a my na toto utkání musíme co nejrychleji zapomenout

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhém kole 1.B.třídy se střetli vítězové okresního přeboru F-M a NJ . Trenér domácích udělal jednu změnu z vítězné sestavy a to , že Mlčocha nahradil hukvaldskou ikonou Vichrem , rozestavení ze druhého poločasu v Kopřivnici zůstalo stéjné 4 – 3 – 3.
                  Pustějov nám do páté minuty první půle téměř nepůjčil míč, nepustil nás z vlastní poloviny, ale první šance utkání byla v hukvaldském provedení, Galus „nalil“ Plichtovi, ale Petr těsně míjí branku hostů, škoda utkání by se určitě jinak vyvíjelo. V 10.minutě se Pustějov ujímá vedení, nepokryli jsme po rohu Tomáška 0:1. V 19.minutě se nešťastně zranil náš kapitán Tobiáš a naše obrana ještě více začla hořet.Muž 1.kola Galus ve 25.minutě přece jen srovnává stav na 1:1, po skvělé akci Golda. A mohlo být na prořídlé tribuně ještě veseleji ( pustějovští fandové byli možná v přesile ), fandové Hukvald si dvakrát mohli v rozmezí 29 – 33 minuty zakřičet gól, ale Galus tentokrát selhal. A přišel trest opět z kopačky Tomáška, tomu „namazal ve 37.minutě Vicher 1:2. Do kabin se mohlo přece jen jít veseleji, ale po akci Ermise nedal tutovku kanonýr Volný.
                 Snaha změnit nepříznivý stav 1:2 nám sice nechyběla, ale hosté hráli skvěle , a v 53.minutě to už je 1:3, autorem branky je Lazaridis. Hosté po třech tutových šancích ve druhém dějství, trefují i tyč.V 65.minutě dává našemu týmu naději Volný 2:3, ale za několik sekund je to znova o dvě branky, hattrick zkompletoval Tomášek. Začali jsme hrát vabank, Volný znova mohl dát v 77.minutě kontaktní branku, ale nakonec Lazaridis v 81.minutě upravuje na konečných a zcela zasloužených 2:5. Pustějov tak získává první body v krajských soutěžích!

 

Zdroj: klubový web TJ Sokol Hukvaldy



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Blahuta Martin: „ Soupeř nás předčil ve všech směrech, nechyboval,proměňoval šance a měl v utkání rozdílového hráče Tomáška. Nezbývá mi nic jiného než hráčům Pustějova pogratulovat k vítězství a my na toto utkání musíme co nejrychleji zapomenout, nečeká nás teď jednoduchá série, ale já dál svému týmu věřím. Toto utkání se nám prostě nepovedlo a ta hrstka našich fanoušků byla právem nespokojena, snad se jim výkonem omluvíme už na Ostravici!“




Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
L. Kavka [-] - Z. Velart [-] (60. J. Chamrad [-] ) , J. Volný [-] (87. M. Tomek [-] ) , M. Galus [-] (90. A. Holub [-] ) , P. Gold [-] , J. Ermis [-] (74. P. Grufik [-] ) , P. Plichta [-] , J. Niemczyk [-] , L. Tobiáš [-] (19. M. Mlčoch [-] ) , M. Procházka [-] , M. Vicher [-]

FK Pustějov
J. Zindler [-] - M. Zwinger [-] , L. Kocmich [-] , T. Kocmich [-] (80. J. Tomášek [-] ) , F. Tomášek [-] , V. Zachar [-] , D. Lazaridis [-] , D. Hochman [-] (63. L. Zindler [-] ) , D. Stix [-] (74. A. Klein [-] ) , M. Jedlička [-] (90. T. Lakomý [-] ) , V. Dvořák [-] (84. A. Horák [-] )

ŽK: 43. P. Gold , 52. M. Procházka - 28. V. Zachar , 51. V. Dvořák , 55. D. Stix , 67. L. Kocmich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - BARTEK Libor, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.