I druhé domácí utkání v řadě vítězně!


Branky


0

V utkání, které mělo nadprůměrnou kvalitu, zůstaly všechny 3 body opět na půdě domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. kole 1.B třídy skupiny D přivítal Fotbal Fulnek na svém hřišti sedmý tým loňské sezóny – Sokol Ostravice.

V utkání, které mělo nadprůměrnou kvalitu, zůstaly všechny 3 body opět na půdě domácího celku. Od začátku bylo cítit, že domácí celek nechce nic podcenit, ikdyž se hostující tým snažil, domácí celek si dokázal vše zodpovědně pohlídat a po prvním poločase hráči odcházeli do kabin za stavu 2:0, když se v 27´ trefil Špitalík, který byl jako první u odraženého míče a podstřelil golmana, následoval ho přesnou hlavičkouv 39´Ďurica, který nedal hostujícímu golmanovi šanci.

Po přestávce se podařilo hostujícímu Mendrekovi v 57´, který v pokutovém území domácích vybojoval míč a golman domácích už neměl šanci jakkoliv zasáhnout sníženo na 2:1, tlak soupeře zesílil, naštěstí brzy všechny hráče i fanoušky domácích uklidnil Krása, v 60´si našel centrovaný míč a trefil se přesně pod břevno do soupeřovy brány.  S přibývajícími minutami hostující tým přitvrdil a s množstvím faulů se hra začala hodně kouskovat. Výsledek zápasu už si, ale hráči domácích pohlídali a tak i tentokrát zůstaly 3 body doma! 

Od vyššího rozdílu ve skóre zachránil hostující celek z Ostravice jejich brankář a 3x branková konstrukce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Názor diváka:: Dneska to bylo těžké, proti takovému týmu, kde rozdíl byly místy tak dvě soutěže, musíme být maximálně kompletní a mít i štěstí, aby se uspělo. To se nám nepodařilo a děkujeme našemu brankáři, že jsme si tady neodvezli podobnou nadílku jako před týdnem Vlčovice. Chápu ale domácí, v takovém areálu i městě, by se vyšší soutěž hrát měla. V sobotu konečně doma a okresní derby s Hukvaldy, připravme se na to.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , V. Lachký [-] , O. Murin [-] , D. Mrkvica [-] - J. Špitalík [-] (85. J. Zalacko [-] ) , J. Černín [-] (89. J. Štefek [-] ) , L. Vašina [-] (71. M. Houfek [-] ) , M. Kovář [-] - P. Ďurica [-] , J. Šesták [-] (81. J. Šesták [-] ) -

TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - V. Mendrek [-] (78. M. Němec [-] ) , J. Rozkydal [-] , J. Pavelec [-] , L. Sloboda [-] (84. D. Žižka [-] ) , A. Platoš [-] , P. Stýskala [-] , P. Kurečka [-] (46. P. Velička [-] ) , P. Jucha [-] , T. Horňák [-] , M. Ledvoň [-]

ŽK: 68. M. Rozsypal , 69. J. Šesták - 20. P. Stýskala , 27. P. Jucha , 66. J. Pavelec , 93. D. Žižka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - KOLARSKÝ Michal, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.