3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice po sestupu vstoupily výhrou


Branky


0

Report ze strany Veřovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl trochu nervoznější, než jsme předpokádali. Proto se i hosté v 9 min dostali do prvního zakončení, ale střelu kterou vyslali, letěla nad naši bránu. O dvě munuty později jsme i my se dostali na dostřel soupeřovy brány po kombinaci Košelík Radim a Hanko Michal. Jeho střelu ale Oderský gólman vytěsnil na roh. V 19 min hosté se dostali na dostřel naší brány, ale střelu Fojtík Martin v pohodě zlikvidoval. Ve 26 min jsme již zvedali ruce nahoru po vstřelené brance, ale gól správně nebyl ro ofsajd uznán. Ve 28 min se k velkému sólu z půlky hrací plochy odhodlal Pítr Lukáš, prokličkoval celou obranou hostí, ale v závěru mu asi došla síla na zakončení a mířil vedle. V 32 min se již zastřeloval Michal Hanko, nejdříve mířil jen do boční sítě, ale v 35 min již potěšil domácí fanoušky, když procedil míč do sítě Oderského gólmana - 1:0. V 40 min již to bylo 2:0, když se opět prosadil z brejku Michal Hanko. Tak také skončil první poločas, který jsme od 20 min pecně režírovali. 

 

 Druhá půle začala tak jako ta první skončila. Byly tady nějaké akce našeho mančaftu, ale nevedly k navýšení skóre. Zato hosté dostali šanci ke snížení. V 67 min zahrávali přímý kop z rohu šestnáctky. Centrovaný míč na zadní tyč nikdo z hostů netečovala, a ani my jsme ho nedokázali odvrátit, a proto zapadl až do naší sítě. Takže se mohl hostující hráč těšit ze vstřelené branky - 2:1. A mohlo být ještě hůře. O několik minut později Odry mohly srovnat stav utkání. Dvě za sebou 100% střely ale Martin Fojtík vyrazil a podržel náš tým. To byla pro nás doslova hororová pětiminutovka, když jsme polevili v koncentrci. V 78 min jsme mohli ale navýšit naše vedení opět na dvoubrankové, ale kombinaci Lukáš Pítr - Michal Hanko a Radim Košelík, nedokázal poslední jmenovaný dotáhnou do zakončení. Škoda, takovou šanci musíme stoprocentně proměnit! Nakonec jsme ale v závěru utkání nedopustili žádné drama. V 84 min si vzal na hranici šestnáctky míč Dan Šimíček, kličkou se zbavil hostujícího obránce a prostřelil vše co mu potom stálo v cestě - 3:1

 

zdroj: https://afcverovice.php5.cz



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
klubový web: První utkání jsme zvládli. Kromě asi první dvacetiminutovky jsme měli utkání pod kontrolou. I když se samozřejmě našly během utkání hluchá místa, tak jsme šli za vítězstvím. Pozitivní jsou určitě dvě vstřelené branky Michala Hanka.




Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - R. Košelík [-] , D. Šimíček [-] , L. Pítr [-] (80. M. Moravec [-] ) , M. Adamec [-] , M. Hanko [-] (87. O. Zapletal [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (89. O. Fojtík [-] ) , A. Šimíček [-] (46. D. Hrivňák [-] )

TJ Odry
L. Hurta [-] - J. Rybařík [-] (89. P. Vičánek [-] ) , F. Veselý [-] , Š. Holub [-] , D. Frais [-] - R. Šima [-] (73. M. Opelka [-] ) , E. Chuděj [-] , J. Vidlák [-] (66. P. Sedláček [-] ) , J. Konrád [-] - P. Fabiánek [-] (90. J. Fabiánek [-] ) , R. Bílý [-] (86. M. Anděl [-] ) -

ŽK: 55. M. Kupčák , 90. D. Hrivňák - 62. J. Rybařík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - BARTEK Libor, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.