Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice jsou po výhře první


Branky


16. J. Čerešňa , 40. J. Wojtas , 44. L. Malík (p.) , 61. F. Danel , 68. J. Čerešňa - 45. M. Kluz , 85. R. Konderla
0

Věřňovičtí šli po šesti výhrách v řadě do zápasu jako vedoucí celek tabulky a jako papíroví favoriti. Poslední vzájemné zápasy skončily remízou 1:1 a výhrou 3:2 našeho celku, o které rozhodl v nastavení Danel. Nýdku se letos moc nedaří. V posledním kole si připsali teprve první tři body za výhru nad  Řepištěm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání však náš tým začal velmi vlažně, jakoby bylo už před zápasem rozhodnuto o výsledku. Nýdek vůbec nepůsobil jako poslední tým tabulky a naopak se snažil hrát pěkný kombinační fotbal. Do žádných vyložených šancí se ale ani jeden tým nedostával. V 16. minutě udeřil blesk z čistého nebe. Hruška poslal pěkný míč za obranu na Čerešňu, který se vůbec nerozpakoval, všiml si špatně postaveného brankáře a z první napálil míč do sítě - 1:0. Od této chvíle byl domácí celek mírně lepší, ale pozorná obrana Nýdku nás do šancí nepouštěla. Další úder přišel až ve 40. minutě. Po pěkné individuální akci Malíka zužitkoval jeho přihrávku Wojtas a zvýšil na 2:0. Navíc za další čtyří minuty domácí celek bleskově rozehrál aut, Čerešňa po souboji vyslal na steč Wojtase, který se prodral až do pokutového území, kde byl ze zadu zkopnut - penalta! K té se postavil Malík a v pohodě ji proměnil a před koncem první půle uklidnil své mužstvo - 3:0. Nýdečané však využili chvilkové nesoustředěnosti obrany a Kluz vykřesal jiskřičku naděje - 3:1

 

Ve druhém poločase nechtěl domácí celek připustit už žádné zdramatizování výsledku a chtěl co nejdříve přidal gólovou pojistku. V 61. minutě se podařilo skórovat Danelovi, kterému sklepl míč kolenem Wojtas - 4:1. To však nebylo vše. Za dalších sedm minut využil brejkové situace Čerešňa, propálil hostujícího Kantora a přidal svou druhou branku v zápase - 5:1. O osudu utkání bylo opět brzy rozhodnuto, a tak už se jen dohrávalo. První gól v sezóně mohl dát Hruška, který však dvě neuvěřitelné tutovky zazdil, když ve druhém případě dokonce jeli věřňovičtí sami v pěti jen na brankáře. Poslední slovo měl hostující Konderla, který pět minut před koncem stanovil výsledku konečnou podobu - 5:2.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] (71. T. Novotný [-] ) - L. Górniok [-] (78. M. Čopík [-] ) , M. Weiss [-] , J. Wojtas [-] , P. Žyla [-] , J. Swaczyna [-] , J. Kubiš [-] , F. Hruška [-] (82. T. Kantor [-] ) , L. Malík [-] , F. Danel [-] (67. R. Rzodek [-] ) , J. Čerešňa [-] (87. D. Szeliga [-] )

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Mazurek [-] , M. Hojdysz [-] , R. Labaj [-] , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] , P. Filipczyk [-] , L. Sikora [-] , L. Rakowski [-] (63. K. Svider [-] ) , R. Konderla [-] , R. Tlacháč [-]

ŽK: 15. F. Danel , 59. L. Górniok - 37. R. Tlacháč , 86. R. Labaj .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: BOLEC Jakub - SZKUTA Petr, SZKUTA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.