1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyhráli i přes bídný výkon


Branky


55. N. Ferenz - 3. F. Danel , 80. J. Wojtas , 84. J. Wojtas
0

Po sérii zápasů s velmi těžkými soupeři z vrcholu tabulky nás tentokrát čekal soupeř, kterému se letos moc nedaří – Inter Petrovice. Paradoxně i my s tímto soupeřem nehrajeme rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Petrovicích nás přivítalo babí léto, bohužel hřiště už v tak pěkném stavu nebylo. I tak jsme ale začali skvěle. Už po třech minutách předložil Danelovi míč Čerešňa jako na zlatém podnose a ten se nemýlil –0:1. Jak už to tak u nás bývá zvykem, brzká branka nám spíš uškodila. Věřňovický tým si nedokázal snad pětkrát po sobě přesně přihrát a do ohrožení soupeřovy branky se dostával sporadicky. Domácí celek byl lepší, ale ani ten si nevytvářel nějaké loženky. První poločas byl spíše nudnou záležitostí, spousta nepřesností, nakopávané míče bez úspěchu a ani žádné pěkné akce nepřicházely. Domácí byli hladovější po gólech a od poloviny první půle přebrali iniciativu oni. Velmi nebezpečné akce zejména po centrech z levé strany však ke štěstí nevedly. Věřňovický manšaft však vedení udržel a měl si o poločasové přestávce v kabině co říct! Takhle by to nešlo.

 

Druhá půle však nebyla o moc lepší. Hosté dál předváděli nemasný neslaný výkon a za zmínku stojí snad je tyč z přímého kopu Kubiše. A tak za hrozný výkon přišel trest. V 55. minutě zašil na lajně Vykydal Bryndzu, ten přišel o míč, Ochodek pěkně našel pod sebou volného Ferenze a bylo vyrovnáno – 1:1. Hosté dál hledali recept na špatný terén a na obranu domácích. Moc dobře se nevedlo ani sudímu Dvořákovi. Ten nejprve velmi necitlivě posoudil situaci, kdy Čerešňa mohl jít sám na bránu. Hruška byl sice lapen do ofsajdové pasti, ale nejevil zájem hrát a rozhodčí tuto situaci velmi špatně vyhodnotili. Navíc za pár minut připravil domácí o jasný pokutový kop a možná i vyloučení Vykydala, který sundal Ochodka. Naštěstí si hostující favorit uvědomil, že do Petrovic přijel pro tři body a ke konci zápasu začal tlačit. Odměnou byla nepovedená střela Malíka, který trefil Wojtase, ten byl nejprve také faulován v šestnáctce, avšak v akci pokračoval a dokončil ji v rozdílový gól v 80. minutě – 1:2. Navíc za čtyři minutky přišla obdobná situace, tentokrát se střela nepovedla Danelovi, avšak na hranici ofsajdu zalepil míč Wojtas a obstřelil domácího Lelka – 1:3. A tak bylo definitivně rozhodnuto. Domácí vrhli všechny síly do útoku a tak mohl ještě v úplném závěru dvakrát z brejku udeřit střídající Rzodek, ale prvního gólu v mužích se nedočkal.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
klubový web: Po bídném výkonu, možná nejhorším v sezóně, jsme si nakonec z Interu odvezli všechny tři body a udrželi jsme se na třetím místě v tabulce. V dalším souboji nás čeká v neděli 22.10. celek Tošanovic. Utkání začíná už ve 14:00! Přijďte nás podpořit.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
P. Lelek [-] - M. Šangala [-] , N. Ferenz [-] (80. P. Fic [-] ) , M. Brzóska [-] , J. Sznapka [-] , D. Chmelař [-] (87. A. Sznapka [-] ) , J. Ochodek [-] , A. Hubáček [-] (71. P. Adamczyk [-] ) , P. Czyž [-] , R. Szkuta [-] , M. Wenglorz [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Čerešňa [-] (87. M. Čopík [-] ) , M. Weiss [-] , J. Kubiš [-] , F. Danel [-] (84. R. Rzodek [-] ) , R. Bryndza [-] , T. Kantor [-] (46. D. Kaša [-] ) , L. Malík [-] , F. Hruška [-] , J. Wojtas [-] , P. Žyla [-]

ŽK: 34. J. Sznapka , 49. J. Ochodek - 44. J. Kubiš , 75. J. Wojtas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - SIVERA Jan, SZKUTA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.