2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství po nepřesvědčivém výkonu


Branky


0

​Hráči TJ Sokol Dolní Lutyně naposledy hráli na domácí půdě před více, jak pěti týdny. V rámci 11. kola se konečně dočkali, stejně tak i fanoušci. Na svém hřišti po několika létech přivítali fotbalisty Václavovic. Přiznivci domácího celku byli právem zvědaví, zda ten splní roli favorita a potvrdí výkonem své dosavadní postavení lídra 1.B sk. C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protože úspěšná sestava z předchozích vítězných duelů se nemění, tak domácí nastoupili v totožné sestavě z předchozího utkání v Raškovicích Začátek utkání nasvědčoval tomu, že očekávané vítězství je na dosah a je jen otázkou času, kdy domácí docílí branky. Bohužel,  domácí   sice převýšovali soupeře ve všech směrech, vypracovali si šance, ale koncovka byla velice nepřesvědčivá. Jak ubíhal čas, tak se hráči domácího celku svou hrou notně přiblížili hře hostujícího celku. Hral se oboustranně pro diváky nezáživný, pomalý fotbal  bez myšlenky, nápadu. Před koncem poločasu domácí přece jen zlepšili výkon a v 38. minutě šli do vedení 1:0, když branku docílil sváteční střelec Lumír Šimek. Do kabin odcházeli domácí v lepším postavení a branka do šatny měla být balzámem pro domácí do druhého poločasu.  Hosté za 1. poločas v podstatě nic nepředvedli, do rádoby šancí se dostali sporadicky a to jen  po chybách domácích. Výkon domácích absolutně nenaplnil jak očekávání fanoušků, tak i trenérů.

 

Druhý poločas byl v podstatě kopií poločasu prvního. Hosté se díky nepřesnostem ve hře domácího celku častěji dostávali do hry a několikrát vytvořili situace před brankou D. Lutyně, jež zaváněly možností změnit stav utkání. Trenér domácích na nepříznivý vývoj utkání zareagoval střídáním a obraz hry se změnil ve prospěch mužstva Sokol D. Lutyně. Výsledkem zlepšeného výkonu byla druhá branka v sítí hostujícího celku, kterou v 77. minutě vsítil tradiční střelec Pavel Twyrdy. Tímto gólem dal pojistku konečnému výsledku. Zbývající část utkání se pak již dohrávala v poklidu a domácí  dovedli utkání do vítězného konce. 

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web:: ​Dnešní utkání oboustranně, byť pro domácí skončilo vítězně, svou úrovni jak fanoušky Dolnolutyňské kopané, tak i fanoušky hostujícího celku, nijak moc nenadchlo. Mužstvo Sokola D. Lutyně nadále setrvává na pozici lídra. Věřme, že tímto, ne moc přesvědčivým výkonem, si vybralo slabší chvilku a v příštím výjezdním utkání potvrdí svoji velice dobrou formu z předchozích utkání.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] - T. Havlásek [-] (73. T. Bielan [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] , P. Pěgřim [-] (88. M. Macháček [-] ) , J. Aksteiner [-] (80. P. Porebski [-] ) , P. Twrdý [-] - I. Stuš [-] (59. R. Kroček [-] ) -

TJ SOKOL Václavovice
M. Krumnikl [-] - J. Berta [-] , A. Novotný [-] , M. Slíva [-] - P. Zezulčík [-] , D. Jankovič [-] - R. Žižka [-] , J. Toman [-] (69. D. Durák [-] ) , T. Berka [-] , D. Bilan [-] , A. Langer [-] (87. R. Bednář [-] )

ŽK: 31. I. Stuš , 62. T. Havlásek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, BEGANY Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.