Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice dostaly pětku


Branky


0
V neděli v rámci 10. kola fotbalisté Sokola D. Lutyně zajížděli k těžkému utkání na hřiště jednoho ze spolufavoritů  soutěže, do Raškovic. ​I když  na základě dosavadních výsledků a umístění,  se oddíl TJ Sokol D. Lutyně zařadil mezi spolufavority​, vzpomínka na debakl v minulém ročníku uštědřený Raškovicemi, přece jen vzbuzovala trochu obavy. Ty se však nenaplnily.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Utkání se odehrávalo na poměrně těžkém a mokrém terénu. Chvíli trvalo, než si obě družstva na stav hřiště zvykla. Domácí byli iniciativnější, měli míč častěji na svých kopačkách. Fotbal se sice odehrával více na polovině hostů, pouze však po úroveň velkého vápna. Pokud se míč domácím přece jen podařilo dopravit před branku hostů, úspěšné zakončení chybělo. Domácí si v této době vypracovali pouze jednu šanci, bez úspěšného zakončení, po standardní situaci. Střelba ze střední a větší vzdálenosti byla buď nepřesná, nebo bez razance. Hosté  využívali sebemenší příležitosti, zejména v poslední čtvrthodině 1. poločasu, k brejkům a  vytvářeli si vyložené brankové příležitosti. Bohužel, jako častokrát v předchozích utkáních, tak i v tomto utkání,  loženky nevyužili. Konec prvního poločasu se však už dohrával plně v režii hostujícíh celku. A výsledkem byl gól do šatny, jehož docílil Havlásek. 

 

Druhý poločas se již od prvopočátku odehrával za zřetelné převahy hostí, kteří po pěkných kombinačních akcích dostávali domácí  pod tlak a hlavně stříleli branky. Postupně Pěgřim, zanedlouho 2x skoroval Twyrdy. Za stavu 4:0 pro hosty ti přece jen polevili v nasazení a domácí srovnali hru. Nastřelil tyč. Krátce před koncem utkání střídající Porebski dokonal  dílo na 5:0. Hosté tak odčinili loňský debakl, hlavně však udrželi první místo v rozehrané soutěži před svými pronasledovateli. 

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz

 


Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
R. Platoš [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , M. Mikyska [-] (74. D. Blahuta [-] ) , T. Žáček [-] (62. R. Feike [-] ) , I. Preči [-] , R. Koláček [-] , P. Vítek [-] , A. Wojčík [-] , P. Slavík [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Jantoš [-] , L. Šimek [-] , J. Vanečko [-] - T. Havlásek [-] (66. T. Bielan [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] , P. Pěgřim [-] , J. Aksteiner [-] , P. Twrdý [-] - I. Stuš [-] (80. R. Beták [-] )

ŽK: 61. A. Wojčík , 72. R. Koláček , 88. I. Preči - 11. M. Fismol , 90. P. Pěgřim .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - DYTKOVÁ Šárka, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.