Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Tošanovice


Branky


0

Odložený zápas ve Smilovicích z neděle 24. 9. kvůli nepřízni počasí byl přesunut na úterý 3. 10., ale počasí opět ukázalo svoji uplakanou tvář. Tentokrát se ale domácí pořadatelé odradit nenechali a obě mužstva nastoupili, v téměř nepřetržitém dešti, k mistrovskému utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku se hrálo opatrněji, trávník hodně klouzal, ale i přes to si na mokrém povrchu ve 13. minutě zápasu v souboji o míč natáhl tříslo domácí hráč. V 18. minutě přišel první gól, kdy na přihrávku do ofsajdu nezareagoval „Jarda“ Dobiáš, možná i proto, že na mokrém terénu upadl, tím zůstal v mrtvém ofsajdu, zato zpoza obrany si vyběhl pro balón Ondra Boráň a překonal nerozhodného gólmana domácích. V dalším průběhu zápasu se hra přelívala na obě strany, ale do branky se trefovali opět hosté. Po druhé se trefil ve 35. minutě Ondřej a o dvě minuty později i „Jarda“ a tak jsme šli do kabin za krásného skóre 0:3!

 

Ve druhé půli jsme po několika nebezpečných příležitostech domácích, kdy nás buď podržel brankář Peťa Michálek, nebo Smilovičtí těsně minuli zařízení, přidali další dvě branky. Nejprve završil hattrick Ondra Boráň a pak z pravé strany vběhnul do šestnáctky Danek Čuba a sám zvýšil skóre zápasu na neuvěřitelných 0:5. Poté jsme se stáhli více do obrany, domácí nás zatlačili, což vedlo ke zkorigování stavu utkání na konečných 2:5.

Utkání v deštivém počasí sledovalo pod deštníky necelých 20 diváků (v zápise uvedených 40 ?), z toho 10 příznivců hostující Chechči.
Mezi domácími příznivci se příkladně objevil starosta obce Smilovic p. Nogol, bývalá opora 70-tých let Tošanovic, který nám po utkání pogratuloval k vítězství, popřál mnoho úspěchů v dalším průběhu soutěže a zhodnotil utkání, že na hřišti byli domácí aktivnějším týmem, ale naše mužstvo podržel brankář a měli jsme nebezpečné brejky, které jsme dokázali proměňovat…ještě dodal, že těžký terén, byl těžký pro obě mužstva stejně.

 

Náš trenér Martin Svoboda pochválil borce z Chechči na sociální síti: „Kluci  děkuji. Dnešní výkon ve Smilovicích v tom dešti byl vynikající. Dřeli jste a bojovali. Výhra 5:2 je luxus“.
Zápas by měl mít ještě jednu příjemnou tečku v podobě malého „chrochtavého“ občerstvení, od nejmenované osoby, slíbeného za vítězství ve Smilovicích…nechme se překvapit.

 

zdroj: http://tjtosanovice.cz



Sestavy


SC Smilovice
P. Bašanda [-] - D. Balvar [-] , L. Míra [-] (18. O. Máj [-] ) , J. Opluštil [-] , L. Baron [-] , P. Dytko [-] , R. Barteczek [-] , O. Bodeček [-] , B. Kocur [-] , M. Bolf [-] (46. J. Topiarz [-] ) , P. Kohut [-]

Tošanovice
P. Michálek [-] - T. Damek [-] , L. Zeman [-] , O. Boráň [-] , D. Čuba [-] , K. Gebel [-] , J. Mitrenga [-] , M. Dobiáš [-] , M. Stryja [-] , D. Grygar [-] , R. Papřok [-]

ŽK: 88. L. Baron .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KRIŠTOF Adam, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.