M. García 4. (p.)
M. Mikulec 36.
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva bere z Lučiny všechny tři body


Branky


4. M. García (p.) , 36. M. Mikulec - 23. D. Hanusek , 41. M. Sikora , 52. M. Sikora
0

Report přináší hostující web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní a divácky atraktivní zápas na luxusně připraveném trávníku v Lučině se odehrál ve sváteční čtvrtek, mezi zdejšími domácími fotbalisty Finstalu a našim „B“ týmem. Zápas začal pro náš tým velice zle, kdy již po čtyřech minutách musel sudí fouknout do píšťalky a ukázat na puntík pokutového kopu, po faulu Pacanovského na pronikajícího útočníka Lučiny. Nařízenou penaltu García bezpečně k tyči proměnil – 1:0. Pak se musel skvělým zákrokem předvést Pacanovský a uchránit béčko od dvoubrankové ztráty. Vyrovnání stavu zařídil ve 23. minutě krásnou střelou na vzdálenější tyč Hanusek, míč z jeho kopačky skončil přesně v šibenici – 1:1. Zpět do vedení dostal domácí ve 36. minutě Mikulec, jenž sice promáchl ale míč od jeho stojné nohy se štěstím doplachtil do branky – 2:1. Naštestí se ještě do poločasové přestávky podařilo srovnat hlavičkou Sikorovi, který využil přesný centr Hanuska na přední tyč – 2:2. Nemuselo zůstat jen u toho, do kabin se mohlo jít ještě veseleji, kdyby svou tutovku proměnil Mobe, odkrytou branku však v dobré pozici netrefil.

 

Vedení v zápase si ale naše mužstvo přisvojilo záhy po pauze, když se opět po pěkné individuální akci dostal k centru Hanusek a přesně našel v šestnáctce hlavu osamoceného Sikory a ten ani podruhé nezaváhal – 2:3. Náš tým se pak ale dostal pod tlak Lučiny a spoléhal na rychlé brejky. Jednou musel vytasit skvělý zákrok Pacanovský – střelu domácího hráče přizvedl svou nohou těsně nad. Podruhé mu musela pomoci tyč. Na druhé straně mohl definitivně rozhodnout po centru Haase Kondziolka ale i domácí brankář předvedl, že dobře ovládá brankářské řemeslo. Nadprůměrné utkání v I. B třídě, před pěknou diváckou návštěvou, tak nakonec dokázalo béčko dovést do vítězného konce v poměru 3:2.

 

zdroj: http://www.tjlokomotivapetrovice.cz



Sestavy


Finstal Lučina
J. Kielar [-] - K. Tomíček [-] , L. Myšinský [-] (60. M. Bubík [-] ) , J. Myšinský [-] , J. Mokryš [-] , M. García [-] , M. Mikulec [-] , J. Staufčík [-] , K. Goroš [-] , R. Tomiček [-] , J. Bártek [-] (74. J. Karkoška [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice B
O. Pacanovský [-] - J. Paduch [-] , M. Sikora [-] (89. T. Lincer [-] ) , D. Hanusek [-] (54. T. Hujo [-] ) , A. Fukala [-] , G. Mobe [-] (75. D. Haas [-] ) , J. Martikán [-] (46. F. Kondziolka [-] ) , L. Zetek [-] (43. M. Kumpán [-] ) , L. Alman [-] , P. Chwastek [-] , P. Láznička [-]

ŽK: 25. J. Myšinský - 30. L. Alman , 40. M. Sikora , 44. D. Hanusek , 60. M. Kumpán .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - ČECHÁČEK Petr, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.