1:1
(0:0)
82. T. Berka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice si vezou bod z Petrovic


Branky


0

Na těžký podmáčený terén přijeli naši muži bojovat, a to doslova, o body do Petrovic Závady. Vzhledem k podmínkám se šance rodily jen ztěžka a šlo spíše o to, kdo udělá fatální chybu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili ohrozit branku Marka Krumnikla nějakými centry do vápna, ale naše obrana odolávala. My jsme měli po rychlých kontrech a faulech soupeře několik standardních situací, ale řešení nebylo efektivní a vedlo spíše opět k rychlému protiútoku soupeře. Po jedné z nich v 28. minutě vytáhl Marek první bravurní zákrok. Pak jsme měli v rozmezí 31. až 35.minuty možnost rozehrávat 5 !!! rohových kopů, ale ani jeden se neujal a naopak zahrozil opět soupeř, jehož pokus přelobovat Marka skončil na břevně naší brány a ve 40. minutě Marek vytáhl další reflexivní zákrok a podržel tým ve hře.

 

Druhý poločas nezačal pro nás šťastně. V 50. minutě se k rozehrávce přímého volného kopu dostali domácí a po několika tečích ve vápně přízemní střela zapadla k tyči Markovy brány - 1:0. Kluky to ale nesrazilo a hned o minutu později jsme si vypracovali šanci po faulu na Radima Kozla, ale krásná střela Michala Slívy skončila pro změnu na břevně soupeřovy brány. V 65. minutě rozehráli nebezpečně roh domácí, ale obrana se štěstím odvrátila. V 70. minutě rozehrál trestňák Radim Kozel na Tomáše Berku, ale ani tentokrát to ještě nevyšlo mezi tyče. Až v 84. minutě se nám podařilo rychle přenést balón za obranu soupeře. Přihrávka Tondy Novotného naTomáše Berku měla patřičné parametry do úniku a před Tomem po pár krocích s míčem už zůstal jen osamocený gólman domácích, s kterým si poradil parádně - 1:1.

 

zdroj: http://www.fotbalvaclavovice.cz



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Václavovice
klubový web: I z druhého venkovního utkání si vezeme velmi cenný bod za remízu 1:1, který budeme chtít potvrdit vítězstvím v sobotním duelu s Interem Petrovice.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - F. Kondziolka [-] , A. Fukala [-] (73. L. Zetek [-] ) , J. Martikán [-] , M. Hilbert [-] , P. Chwastek [-] , P. Láznička [-] , D. Makula [-] (90. D. Haas [-] ) , J. Kostura [-] , J. Paduch [-] , T. Hujo [-]

TJ SOKOL Václavovice
M. Krumnikl [-] - R. Žižka [-] , M. Slíva [-] , D. Durák [-] , J. Berta [-] - A. Novotný [-] , D. Jankovič [-] , R. Kozel [-] (90. D. Bilan [-] ) , P. Zezulčík [-] - T. Berka [-] , P. Hájek [-] (65. A. Langer [-] ) -

ŽK: 24. P. Chwastek , 80. T. Hujo - 51. D. Durák , 61. P. Zezulčík , 88. T. Berka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JUŘIČKA Jiří - JURČEK Ondřej, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.