1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyně si veze všechny body z Petrovic


Branky


0

Celek Sokola D. Lutyně zajížděl na hřiště Interu Petrovice, ten v minulém kole přivezl  z venku 3 body, s cílem potvrdit narůstající podzimní výkonnost a dovézt první bod, či body z venkovního utkání a v neposlední řadě odčinit nelichotivý výsledek z jarní části loňské sezony. Lze říct, že se to povedlo beze zbytku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrávalo na mokrém, klouzavém  terénu.  Oběma celkům to dělalo trochu problémy. V prvopočátku to bylo vzájemné čtení soupeře. Zhruba po čtvrthodině si hráči obou celků na podmínky zvykli, a začal se hrát v rámci možností vcelku oboustranně pohledný fotbal.  Přišly šance, podstatně více na straně hostujícího celku. Bohužel, pro oba celky bez efektu. Zhruba 10 min před koncem 1. poločasu hráč domácího celku jakožto poslední před vlastním brankářem, fauloval unikajícího hráče hostujícího celku. Rozhodčí bez váhání a rozpaků  ​domácího hráče vyloučil, hosté začali hrát silnější o jednoho hráče v poli a bylo to znát. Přišpendlili domácí  k jejich vlatní brance, přišly další šance, doslova tutovky. Hosté přesilovku využili ještě v prvním poločase a gólem do šatny se ujali zaslouženého vedení.

 

Druhý poločas začal tak, jak skončil první, brankou. Hostující celek se dostal do dvoubrakového vedení. Nadále si vytvářel doslova  tutovky, bohužel bez výsledného efektu. Převaha hráče v poli byla víc, než znatelná. Domácí se  pokoušeli s výsledkem něco udělat a proto otevřeli obranu. Výsledkem však byly další dva goly v domácí síti a  skore 0:4. Po dosažení tohoto stavu trenér hostující celku ​poslal na poslední necelou čtvrthodinu, kromě náhradního brankáře, na hřiště všechny všechny hráče z lavičky. Bohužel, kvalita hry ze strany hostujícího celku šla rapidně dolů. I v této fazi při hře do otevřené obrany, hosté doslova zazdili, co se dalo.   Domácí se nevzdávali, převzali iniciativu a po chybě hostujícího celku docílili čestný úspěch. Zaslouženě.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web: Hosté si vytvořili nespočet přiležitostí, snad na dva, spíše tři zápasy, doslova l o ž e n k y . Nastřelili tyč, několikrát sami před brankařem, či v přečíslení. Bez výsledného efektu. Na obranu domácích je třeba uvést, že vyloučením hráče (byť zcela oprávněným) hostům nabídli přesilovku a ti ji plně využili. I v oslabení si byli domácí schopni vypracovat pár náznaků šancí. Při plném počtu hráčů s největší pravděpodobností by průběh zápasu byl poněkud jiný. Ze strany hostí to určitě nebyl zápas bez chyb, bez hluchých míst a nedostatků. Teď si to musí vyhodnotit trenéři a náležitě připravit celek na sobotu, kdy na domácím hřišti přivítáme velmi silného soupeře pasovaného do role favorita, celek Tošanovic.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
M. Sztefka [-] - M. Wenglorz [-] , M. Kačinsky [-] (62. P. Horák [-] ) , J. Ochodek [-] (86. A. Sznapka [-] ) , N. Pulicar [-] (68. R. Szkuta [-] ) , P. Adamczyk [-] (77. N. Ferenz [-] ) , P. Czyž [-] , M. Brzóska [-] , A. Hubáček [-] , M. Šangala [-] , J. Sznapka [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Kroček [-] , L. Šimek [-] (83. T. Fismol [-] ) , J. Vanečko [-] , R. Beták [-] - T. Havlásek [-] (62. I. Stuš [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] (75. T. Bielan [-] ) , J. Aksteiner [-] - P. Pěgřim [-] (77. P. Porebski [-] ) , P. Twrdý [-]

ŽK: 78. J. Aksteiner , 80. I. Stuš . ČK: 38. P. Czyž .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - VOJKOVSKÝ Michael, KUBIENA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.