3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

KLIMKOVICE NESTAČILY NA PETŘVALD


Branky


0

Muži v sobotu zajížděli na horkou půdu do Petřvaldu na Moravě. Jeho hráči se sice nacházeli pět bodů za námi, na sedmém místě, ale při pohledu na jejich soupisku, která se hemžila kvalitními hráči, se dal tušit velmi obtížný zápas. Naši hráči byli posilnění třemi výhrami v řadě, ale oslabení hned o pět hráčů. Chyběli zranění Michal Bača s Rosťou Švecem, nemocný byl Karel Konečný, k dispozici nebyl Jirka Teichmann a Adam Chobot nebyl ve stavu, kdy by byl schopen odehrát minimálně poločas. Šanci tak dostali hráči, kteří čekali na šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve druhé minutě, po zbytečné ztrátě, prošel obranou Manďák a hledal své spoluhráče před bránou, nikdo z hráčů Petřvaldu naštěstí na míč nedosáhl. V sedmé minutě podnikl Petřvald akci po pravé straně. Přihrávka pod sebe našla Palatického, ale jeho gólovou střelu zblokovala naše obrana, stejně jako dorážku Červeňáka. V desáté minutě dostal přihrávku mezi obránce domácí kanonýr Jiří Huvar, který se řítil z boku na Sikoru. Huvar poslal míč podél golmana do brány, pomezní měl již ale dlouho zdvižený praporek a branka tak neplatila. V patnácté minutě ztratil na polovině hřiště míč Komár, domácí podnikli brejk, při kterém si Červeňák navedl míč na střed a vystřelil do protipohybu Sikory, ten naneštěstí ještě lehce podklouznul a míč se tak zatřepal v síti – 1:0.  O chvíli později střílel nebezpečně Augustýnek, jeho střela šla však nad a Huvar ve své šance zase mířil vedle. Do konce poločasu už domácí větší šanci neměli, ale hru měli pevně pod kontrolou a nedovolili, až na pár výpadů, našim hráčům vůbec nic.

 

Do druhého poločasu se v sestavě protočili oba dorostenci, když nastoupil Jirka Bajgar místo Vaška Strnky. Naši hráči začali sice s míčem na kopačkách, ale už po čtyřech minutách inkasovali. Centr z hloubi pravé strany na Palatického byl sice delší, domácí hráč jej však ještě dostihl na hrací ploše, přihrál pod sebe proti noze Manďákovi a ten střelou pod břevno zvýšil – 2:0. O pár chvil později, po další zbytečné ztrátě, šli domácí do přečíslení čtyři na dva. Naštěstí pro nás, místo přihrávky na dva volné hráče před bránou, volil Huvar střelu na vzdálenější tyč a minul. Naše hráče mohla nakopnout situace ze šedesáté druhé minuty. Unikajícího Lubojackého, fauloval Novák na hranici vápna a dostali jsme tak k dispozici zajímavou standardku. Tu kopl Ambros velmi dobře, bohužel míč prolétl vedle domácí tyče o pověstný chlup. V sedmdesáté druhé minutě si naši hráči nepohlídali rychle vhozený aut, střídající Šarina poslal za obranu oblouček na Huvara, který nekompromisně napálil míč do tyče, od které se odrazil do sítě – 3:0. Domácí se ještě dostali k nebezpečné hlavičce Nováka, ta šla ale nad bránu. V devadesáté minutě mohl alespoň čestný úspěch zaznamenat Šot, jeho přímý kop, ale dobrým zákrokem vyrazil domácí brankář a tak se na výsledku 3:0 už nic nezměnilo.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Klimkovice
Hodnocení trenéra (Jan Woznica): "Možná to bude znít hloupě, ale za tenhle zápas jsem hodně rád. Pevně věřím, že všem hráčům, kteří si mysleli, že jen bojovnost v téhle soutěži bude stačit a vše půjde samo, tak otevřel pořádně oči. A není vůbec omluvou nebo výmluvou, že nám chybělo pět hráčů. Prohrát se může, je to fotbal, ale po výkonu, kdy si člověk řekne, že udělal maximum, ale soupeř byl prostě lepší. Dneska byl soupeř jednoznačně lepší, fotbalovější, pohyblivější, bojovnější a určitě nejlepší, se kterým jsme zatím hráli. My jsme mu to svou ustrašeností, nepřesností a hloupými chybami udělali ale hrozně jednoduché. Zbývající zápasy nebudou o nic lehčí, bohužel nestačí porážet jen soupeře ze spodu tabulky. Ale jak říkám, dobře, že tento zápas přišel, je třeba se z toho poučit, nachystat do zbývajících zápasů a urvat co nejvíc bodů."



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
R. Koblížka [-] - A. Ručka [-] , M. Červeňák [-] , D. Novák [-] , M. Hýl [-] , J. Manďák [-] (84. D. Huták [-] ) , J. Huvar [-] (78. J. Hurník [-] ) , M. Palatický [-] (58. P. Valík [-] ) , J. Macíček [-] (72. L. Šarina [-] ) , R. Huvar [-] , D. Augustýnek [-]

TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Drábek [-] (78. A. Chobot [-] ) , J. Bednář [-] , R. Krpelík [-] , V. Šot [-] - A. Ambros [-] , M. Klemiš [-] , V. Komár [-] - D. Vostárek [-] (86. R. Larisch [-] ) , V. Strnka [-] (46. J. Bajgar [-] ) , M. Lubojacký [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - JURAJDOVÁ Lenka, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.