Jižané vyhráli v Polomi


Branky


30. P. Šmída - 17. F. Zima , 28. F. Gaži , 50. J. Válek
0

Zápas hodnotí trenér domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Velká Polom
Josef Bartoš (trenér): Zaspali jsme začátek prvního poločasu, ale podařilo se nám nádherným golem Petra Šmídy snížit. Ze začátku druhé půle jsme měli slušný tlak a vypracovali jsme si slibné šance, ale ani jedna se neujala. Potvrdilo se "nedáš,dostaneš". V závěru měli dobré šance P. Šztefek, Cihlář, Rychlý a Mučka,ale vyšli jsme na prázdno. Vypracujeme si spoustu dobrých příležitostí, ale neproměníme je. To nás sráží.

FC Ostrava-Jih
klubový web: Jižané potvrzují, že v utkáních na hřištích soupeřů, dosahují lepších výsledků než doma. Z pěti utkání získali již 10 bodů za bilanci 5 – 3 – 1 – 1 a skóre 16:10. Doma však jen tři body za bilanci 5 – 1 – 0 – 4 a skóre 11:15. Pokud zlepší domácí bilanci a udrží zatímní bilanci z venku, budou stoupat tabulkou vzhůru. To můžou napravit již v sobotu 21. 10. 2017, když hrají doma v 14:00. Soupeřem jím bude tým Meteoru Strahovice, který je na 2 místě tabulky. Přijďte povzbudit náš tým jižanu v co největším počtu.



Počet diváků: 86. Rozhodčí: SZWED Marek - JANTOŠ Pavol, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.