Petřvald byl lepší v produktivitě


0

Zápas hodnotí trenér hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na bídné představení v Chuchelné odpověděli nejlepším možným způsobem. Petřvaldští fotbalisté totiž v domácím prostředí přehráli Velkou Polom, která dorazila coby lídr tabulky I. B třídy, sk. B, jednoznačně 4:0, když se hattrickem blýskl Augustýnek.

Duel výrazně ovlivnila brzká branka Halamíčkova souboru, když už ve 3. minutě prostrčil velmi dobře hrající Červeňák míč Jiřímu Huvarovi, který svůj únik přetavil ve svou osmou branku v ročníku. Petřvaldu vedoucí trefa evidentně pomohla a ve 24. minutě se tečovanou ranou prosadil Augustýnek. Petřvaldský středopolař pak ve 35. minutě zvyšoval již na 3:0 a hosté by na první poločas nejraději zapomněli.

 

Další důležitý moment přišel se startem druhé části, kdy se hosté marně dožadovali pokutového kopu po ruce jednoho z domácích. Místo toho přišel v 55. minutě další zásah aktivního Augustýnka, jenž napřáhl, zkompletoval hattrick a zvýšil již na 4:0, čímž bylo o osudu utkání rozhodnuto. Ofenzivní fotbalista, jenž loňskou sezonu promarodil, si pak mohl vychutnat zasloužené ovace domácích diváků, když hřiště opouštěl už krátce po hodině hry. Prý i kvůli své nedisciplinovanosti.

 

zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Polom
Josef Bartoš (trenér): Zápas rozhodla dobrá produktivita domácích. Vypracovali jsme si asi slibné šance, ale bohužel jsme je nezvládli k koncovce. Zápas asi rozhodl první gól domácích ve druhé minutě po sporné situaci, které předcházel ofsajd a my jsme vzápětí neproměnili jasnou šanci po akci Němce. Soupeř byl ale lepší a vítězství je asi spravedlivé.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - PAVLÁSEK Martin, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.