Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízu Jižanům zajistil Válek


Branky


0

Opakoval se podzim loňské sezóny. Hosté z jihu přijeli v hodně kombinované sestavě. V důsledku karetního vyřazení, pracovních a rodinných povinností. Přesto zaskočili domácího favorita a získali cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali náporem, kterému improvizovaná obrana hostů nestačila. Hráči Kozmic toho využili v 8´ po rohovém kopu a ujali se brankou Bochňák vedení 1:0. V 10´ jižané podnikli rychlý protiútok dobře hárajícím Gažím Filipem, ale finální přihrávka nenašla nabíhajícího Honzu Válka. V 17´ přidali domácí druhý gól Gaim na 2:0. To přinutilo trenéra Černíka posunout Prokeše Michala do obrany a Patrika Strempeka do zálohy. Tím se zlepšila hra obrany jižanu a postupně vyrovnali hru v poli. Kterou využili ke vstřelení kontaktní branky na 2:1, v 22´ Patrikem Strempekem. Bohužel v 43´ odskočili domácí opět na dvoubrankové vedení Tomisem 3:1.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté z jihu lépe než do začátku utkání. A 50´ snížili na 2:3 Markem Šlachtovským. Domácí již si nevytvářeli potřebné brankové příležitostí, díky zlepšené obranné hry hostu. Naopak jižané byli před brankou domácích nebezpečnější, ale chybělo tomu lepší řešení finálních situací. To se podařilo až v 79´ Honzou Válkem, který vyrovnal na 3:3. Do konce utkání si již nepodařilo strhnout žádnému s týmu vedení na svou stranu, i když hosté z jihu měli k tomu blíže. Takže zasloužená remíz pro oba týmy.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - T. Gai [-] , T. Tsiolas [-] , J. Jiričný [-] , R. Bochňák [-] , M. Remeš [-] (46. P. Sládek [-] ) , M. Lukáš [-] , K. Matysík [-] , L. Lesniak [-] , P. Tomis [-] , A. Herák [-] (40. A. Babušík [-] )

FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - F. Zima [-] , M. Janošec [-] , P. Strempek [-] (83. M. Bednář [-] ) , J. Šimko [-] - M. Šimko [-] (46. D. Kadlčík [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Válek [-] , Z. Malošík [-] (35. M. Šlachtovský [-] ) - F. Gaži [-] , R. Kadlčík [-] -

ŽK: 65. L. Lesniak , 73. M. Remeš , 76. R. Bochňák - 40. F. Zima , 76. M. Janošec .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: GLOMB Vojtěch - SLANÝ Jan, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.