1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald nevyzrál na defenzivu řízenou Neuwirthem


Branky


0

Info přináší web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vstoupila do utkání výborně a už v 11. minutě překonal Jana Klečku Jašek.

„Ještě teď jsem naštvaný. Dostali jsme brzký gól, takže se nám zase nepodařilo udržet nulu. Inkasovaná branka ovlivnila celý zápas. Domácí se stáhli, spoléhali na brejky a my jsme směrem dopředu vůbec nic nevymysleli,“ zlobil se kouč fotbalistů z Petřvaldu na Moravě Jiří Halamíček.

Defenzivu domácích řídil zmíněný exligista Aleš Neuwirth, jenž v týmu nastupuje i se svým starším bratrem Lumírem.

„My jsme si vlastně ani nezasloužili bodovat, protože jsme neměli ani jednu vylouženou šanci,“ smutně vzpomínal petřvaldský trenér. Chuchelná tak nakonec nejtěsnější náskok udržela a mohla se radovat z druhé výhry v ročníku.

V základní sestavě Petřvaldu se objevil další nový hráč, kterým byl jednadvacetiletý Milan Palatický, jenž začal sezonu v třetiligové Mohelnici, a který předtím působil čtyři sezony v juniorce Jablonce.

Petřvald na Moravě nyní čeká výzva v podobě domácího utkání s lídrem tabulky, kterým je Velká Polom. Duel startuje v sobotu v 15 hodin.

„Ukáže se pravda. A to, jestli můžeme hrát o čelo tabulky nebo ne. Kvalitu na to určitě máme, ale kluci musí pochopit, že teď zrovna nejsou terény na nějaký pohledný kombinační fotbal,“ řekl závěrem Halamíček.

 

zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , A. Neuwirth [-] , P. Valenta [-] , J. Gargoš [-] (88. D. Lokaj [-] ) , M. Jašek [-] , J. Hradil [-] , T. Seibert [-] , D. Stefek [-] , L. Neuwirth [-] , M. Faika [-] (73. P. Rybenský [-] )

FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] (63. T. Klečka [-] ) , M. Červeňák [-] , D. Augustýnek [-] , M. Hýl [-] , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] , J. Macíček [-] , J. Hurník [-] (46. D. Huták [-] ) , R. Huvar [-] , J. Manďák [-]

ŽK: 76. J. Gargoš , 81. M. Jašek - 56. R. Huvar , 65. J. Huvar , 87. D. Augustýnek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.