2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald vyrovnal deset minut před koncem


Branky


7. F. Václavík , 32. L. Černý (p.) - 29. J. Huvar , 80. R. Huvar
0

Jediný novojičínský zástupce v I. B třídě, sk. B, cestoval o víkendu na hřiště Šilheřovic, kde se hlavně ve druhé půli musel vypořádat s těžkým terénem, ze kterého si nakonec odvážel bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvaldští museli už od 7. minuty dohánět jednobrankové manko, když Václavíkův centr zapadl až za záda Klečky. Ve 29. minutě však bylo srovnáno, když se do úniku dostal nejlepší střelec soutěže Jiří Huvar, jenž se nemýlil a vsítil již sedmý gól v ročníku. Hostující radost z vyrovnání však neměla dlouhého trvání, neboť za tři minuty fauloval v pokutovém území brankář Klečka a Černý z penalty vrátil svému celku těsný náskok. Domácí se dožadovali dokonce červené karty, ale nadále se pokračovalo v jedenácti na obou stranách. Za zmínku pak stojí ještě břevno Ručky.

 

 

Po změně stran však déšť neustával a na hřišti byl k vidění pouze boj. Petřvaldu se nakonec podařilo vyrovnat, když se deset minut před koncem prezentoval parádní hlavičkou v pádu zkušený Radek Huvar, jenž zařídil konečnou dělbu bodů.

 

zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - L. Černý [-] , O. Sládek [-] (90. V. Hlaušek [-] ) , P. Jakubec [-] , F. Václavík [-] (65. P. Petr [-] ) , R. Ničman [-] , R. Redzina [-] , P. Redzina [-] , P. Bittner [-] , D. Volný [-] (70. F. Hrazděra [-] ) , D. Lukáš [-] (33. L. Machala [-] )

FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - J. Musil [-] (20. T. Klečka [-] ) , D. Augustýnek [-] , J. Manďák [-] , J. Huvar [-] , M. Červeňák [-] (64. L. Šarina [-] ) , D. Huták [-] (46. J. Hurník [-] ) , J. Macíček [-] , R. Huvar [-] , A. Ručka [-] , M. Hýl [-]

ŽK: 21. D. Volný , 50. L. Černý , 55. L. Machala , 79. F. Hrazděra , 86. O. Sládek - 31. J. Klečka , 38. M. Červeňák , 60. R. Huvar , 73. M. Hýl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TVARDEK Erik - VOJKOVSKÝ Michael, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.