Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce vyhrály Strahovice


0

V dohrávce sedmého kola jsme zajížděli na půdu Strahovic, které v tabulce byly hned za námi se stejným počtem bodů, ale horším skóre. Čekal se tak souboj o to, který z týmů se od svého soupeře v tabulce odtrhne.

Naši hráči nepřijeli do Strahovic zcela kompletní. K dlouhodobě zraněným Kovalovi a Bajgarovi bohužel přibyl na konci minulého týdne Honza Švábík (Informovali jsme již v týdnu), z pracovních nebo studijních důvodů chyběli Klemiš a Sikora a vinou pracovních povinností pro úvod utkání chyběl i Víťa Komár. Naopak poprvé v našem dresu nastoupil na pravém kraji obrany Radim Krpelík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se pro nás začal vyvíjet velmi slibně. Už ve čtvrté minutě na levé straně hezky vykombinovali soupeře Teichmann s Ambrosem, kdy míč následně putoval na zabíhajícího Konečného, který poslal do vápna centr, na který jen těsně nedosáhl Čavoj. Akce však pokračovala dál. Míč, který prolétl celým vápnem, uzmul domácímu obránci Lubojacký, zpětnou přihrávkou našel Davida Vostárka a ten střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. O dvě minuty později se poprvé našim hráčům představila domácí účinná zbraň, duo M. Malchárek – Býma. První jmenovaný obešel ve středu dva hráče a poslal míč na zabíhajícího Býmu, jehož střela ze strany šla však nad. O mnoho úspěšnější byl za další dvě minuty. Bohužel slabší chvilku si vybral Michal Bača, který si zakřičel o míč z rohového kopu, který jej však přeletěl, a protože naši hráči přestali hrát, poslal Býma míč pohodlně hlavou do sítě – 1:1O další dvě minuty později už jsme bohužel prohrávali, tentokrát si slabou chvilku vybral zkušený Rosťa Švec, kterému se hrubě nepovedla malá domů a hlavou doslova namazal Michalu Malchárkovi, který prostřelil Baču – 2:1. Tato branka naše hráče zcela vykolejila, naopak domácí získali chuť do hry a nadále podnikali nebezpečné výpady do naší obrany. Po centru Beneše zblokoval gólovou střelu Býmy Bednář a následná střela Pekárka z hranice vápna šla vedle. Za nedlouho obešel dva naše hráče na levé straně Malchárek, centrem na zadní tyči našel Býmu, který ve stoprocentní šanci naštěstí přestřelil. Ve dvacáté třetí minutě na hranici vápna obešel dva hráče Býma, prostrčil míč Malchárkovi, který svou druhou brankou v utkání navýšil náskok domácích – 3:1. Ve třicáté druhé minutě po centru zprava útočil na hattrick Malchárek, ale fantastický zákrok předvedl Bača, který neskutečně zlikvidoval i dorážku Býmy. Naši hráči v první půli v obraně pořádali doslova den otevřených dveří. A Michal Bača musel ještě třikrát předvést dobré zákroky, aby náskok nebyl daleko větší. Klimkovičtí se do šance dostali až ve čtyřicáté druhé minutě, kdy se pěkně protihráče zbavil Vostárek a z dvaceti metrů vypálil těsně nad. Poločas tak skončil výhrou domácích „jen“ 3:1 za což jsme mohli ale děkovat Michalu Bačovi.

 

Do druhého poločasu jsme provedli dvě změny, Konečného nahradil Komár a Teichmanna Drábek. Hned v první minutě druhé půle domácí podnikli útok po levé strany a ostrý míč naštěstí proletěl celým vápnem. V padesáté páté minutě na pravé straně vybojoval míč Čavoj, zatáhl jej do vápna, kde úspěšně svedl další souboj a poslal míč před bránu, kde jej domácí golman neudržel a pohotový David Vostárek druhou trefou v zápase snížil na rozdíl jedné branky – 3:2. O čtyři minuty později se dostal k míči Lubojacký, navedl jej směrem k bráně, z dvaceti metrů vypálil a domácí brankář se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil. V šedesáté čtvrté minutě podnikli domácí další rychlý kontr, Malchárek obešel Drábka, vtrhnul do šestnáctky a z úhlu vystřelil. Bača jeho střelu pěkně vyrazil, bohužel balón se dostal k Dominiku Benešovi, který z hranice vápna nechytatelně zavěsil a opět to bylo o dva góly – 4:2. V sedmdesáté minutě hezky prošel po pravé straně Lubojacký, jeho centr našel Čavoje, bohužel Filip nezkoordinoval dobře pohyb a mířil tak vedle. Za čtyři minuty míč pěkně přes tři hráče vyvezl Šot, posunul míč vlevo na nabíhajícího Komára, který poslal míč po zemi přes celou délku šestnáctky a na zadní tyči zakončil Filip Čavoj přesně – 4:3. Naši hráči vycítili velkou šanci na vyrovnání a o chvíli později po centru Komára proskákal míč přes celou šestnáctku, bohužel nikdo jej nezasáhl. Následně předvedl pěkný průnik Čavoj, přenechal míč Lubojackému, toho však v poslední chvíli v dobré pozici zablokoval ve skluzu domácí obránce. V závěru jsme změnili rozestavení a vrhli síly do útoku. Bohužel po neodpískaném faulu na Drábka dostal míč do úniku Malchárek, který překonal Baču a zkompletoval hattrick – 5:3. V závěrečných minutách se už nic nestalo a naši muži tak museli zkousnout druhou porážku v sezóně.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Klimkovice
Jan Woznica (trenér): "Dnes jsme neodehráli dobré utkání. Totálně jsme prospali první poločas a pak už se těžko dostávali do zápasu. Přitom jsem přesně na to upozorňoval, protože Strahovice jsou doma silné. Začali jsme tak, jak jsme chtěli, aktivně a brzy se dostali do vedení. Bohužel po dvou chybách jsme hned prohrávali a naše hra se úplně sesypala. Byli jsme všude pozdě, daleko od sebe, propadávali ve středu hřiště a v důsledku toho se na nás valil jeden útok za druhým, které domácí útočníci řešili velmi dobře, navíc oproti minulým utkáním se nám vůbec nedařila mezihra. Nakonec jsme byli rádi, že poločas byl jen 3:1. O přestávce jsme si v kabině něco řekli a provedli změny ve snaze s výsledkem ještě něco udělat, bohužel se to nepovedlo. Druhý poločas byl určitě lepší než první, ale pořád tahali za kratší konec. Je to za námi, nezbývá než se z toho poučit, připravit se dobře na Hať a vrátit se zpět na vítěznou vlnu."



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Malchárek [-] , O. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , J. Býma [-] , P. Kubjatko [-] , D. Hanzlík [-] , D. Beneš [-] (83. M. Nevřela [-] ) , J. Josefus [-] , L. Slanina [-] , P. Beneš [-] (84. R. Hladík [-] )

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - V. Šot [-] , J. Bednář [-] , J. Teichmann [-] (46. V. Komár [-] ) - K. Konečný [-] (46. J. Drábek [-] ) , R. Krpelík [-] (56. A. Chobot [-] ) , A. Ambros [-] , R. Švec [-] (83. V. Strnka [-] ) - F. Čavoj [-] , M. Lubojacký [-] , D. Vostárek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČECHÁČEK Petr, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.